Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2019
Την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου είναι προγραμματισμένη η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Επισκοπής σε συνεδρίαση του χθες Τρίτη 04 Ιουνίου, ομόφωνα, αποφάσισε όπως παρεμποδίσει την διεξαγωγή της συναυλίας και κλείσει όλους τους δρόμους από και προς το αρχαίο θέατρο.
«Λυπούμαστε, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπίσουμε την κοινότητα μας. Παρά τις υποσχέσεις του αρμόδιου Υπουργού (από τον Ιανουάριο του 2017) για παραχώρηση του φόρου θεάματος στην κοινότητα Επισκοπής μέχρι και σήμερα δεν υλοποιήθηκε. Πήραμε ομόφωνη απόφαση να κλείσουμε τους δρόμους και δεν θα αφήσουμε να πραγματοποιηθεί η συναυλία του Χαρούλη μέχρι να αλλάξει απόφαση ο Υπουργός» ανέφερε χθες στην εφημερίδα Λεμεσός ο κοινοτάρχης κ. Λεύκιος Προδρόμου.
Σε αυτό το σημείο να ενημερώσουμε ότι η συναυλία είναι ήδη sold-out και αναμένονται χιλιάδες θεατές από όλη την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό.
Σημερινές εξελίξεις
Ο κοινοτάρχης του χωριού Λεύκιος Προδρόμου σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα Λεμεσός ανέφερε τα εξής: «Σήμερα το πρωί λάβαμε στο Συμβούλιο fax από το Υπουργείο Εσωτερικών. Πήραμε γραπτές διαβεβαιώσεις ότι το θέμα μας θα ικανοποιηθεί. Στάλθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα για τροποποίηση του κανονισμού περί κοινοτήτων Νόμος. Μίλησα με όλα τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου και αποφασίσαμε την αναστολή των κινητοποιήσεων μας για περίοδο τριών εβδομάδων. Αν σε τρεις εβδομάδες δεν έχουμε αποτέλεσμα και μείνουν στις υποσχέσεις θα επανέλθουμε δριμύτεροι».
Σχετικά
Η Μαριάνα Κατσιμίχα, κόρη του Πάνου Κατσιμίχα, που έχει γίνει viral στο tik tok με «Το βαλς των χαμένων ονείρων»
Η φωνή πίσω από το τραγούδι που έγινε viral στα social media μιλά για όλα!
«ΠΑΝΗΓΥΡΙσματα» με τη Γωγώ Τσαμπά στην Κύπρο
Είστε έτοιμοι για μια διαφορετική εμπειρία διασκέδασης;
Καλοκαίρι με τον Γιάννη Κότσιρα στην Κύπρο
Ο εμβληματικός καλλιτέχνης γιορτάζει φέτος 30 χρόνια στη δισκογραφία και μας προσκαλεί να το γιορτάσουμε σε δύο ξεχωριστές συναυλίες τον Ιούλιο
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ξεκινά τη φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία από την Κύπρο - Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων
Όλες οι λεπτομέρειες
O Kadebostany φέρνει το The Outsider Tour στο Warehouse στην Λεμεσό
Η περιοδεία γιορτάζει το νέο άλμπουμ The Outsider, μια βαθιά προσωπική δουλειά
Bangaranga: Τι σημαίνει ο τίτλος του τραγουδιού που στέλνει η Βουλγαρία στη Eurovision
Το ρεφρέν του «Bangaranga» γίνεται viral στα social media - Σε ποια θέση το «βλέπουν» οι στοιχηματικές
Το The Piano Tour θα πλημμυρίσει με μουσική την πλατεία Ελευθερίας
Μια βραδιά με άρωμα Γαλλίας, αγαπημένες μελωδίες και τους διακεκριμένους καλλιτέχνες Μανώλη Νεοφύτου και Βάκια Σταύρου, σε μια ανοιχτή εκδήλωση για όλους
Αυτός είναι ο επόμενος καλλιτέχνης που θα ανέβει στη σκηνή του λευκωσιάτικου Zazza
Έρχεται για μία δυνατή βραδιά γεμάτη επιτυχίες, στο απόλυτο hotspot της πόλης
Eurovision 2026: Τα στοιχήματα μετά την ανακοίνωση των 35 τραγουδιών
Στην κορυφή των στοιχηματικών και μάλιστα με αρκετά μεγάλη διαφορά παραμένει η Φινλανδία
Νύχτα κλασικής μουσικής με την πιανίστα Άννα Αβραμίδου και τον φλαουτίστα Σάββα Χριστοδούλου
Ένα πρόγραµµα που γεφυρώνει το κλασικό και ροµαντικό ρεπερτόριο µε σύγχρονες µουσικές δηµιουργίες.
Oι Ignis Motus έρχονται να μας ξεσηκώσουν στο DownTown Live
Μια βραδιά γεμάτη ενέργεια, ζωντάνια και διασκέδαση