Cine News , Κινηματογράφος

Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της Χολιγουντιανής ταινίας S.O.S στην Κύπρο

Τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας "S.O.S: Survive or Sacrifice" πραγματοποιούνταιεδώ και μερικές μέρες στη χώρα μας

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2019

Εδώ και μερικές ημέρες πραγματοποιούνται στην Κύπρο τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας S.O.S. Στο καστ ηθοποιών και ο διάσημος ηθοποιός William Baldwin, ο Zach Rose, η Jeannine Kaspar και η Marianne Rosset.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων μιας ταινίας τέτοιου βεληνεκούς στο νησί μας, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, μια μεγάλη ομάδα δουλεύει ασταμάτητα, στήνοντας ανάμεσα σε άλλα ακόμα και ένα τεράστιο αερόστατο. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία ALTADIUM GROUP, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στην πόλη και τα περίχωρα της Λεμεσού. H εταιρεία εξασφάλισε τη συμμετοχή ενός δυνατού και ταλαντούχου διεθνούς καστ, με ηθοποιούς από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κύπρο: τη Marianne Rosset, την Jeannine Kaspar, τον Zach Rose, την Christal Web και τον πολύ διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ William “Billy” Baldwin, μέλος της γνωστής οικογένειας ηθοποιών. Ο κύριος Baldwin έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 70 κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.
 
Το έργο αυτό κατέστη δυνατό χάρη στην πρωτοβουλία του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus) για την ανάπτυξη της οπτικοακουστικής βιομηχανίας στην Κύπρο. Η κίνηση αυτή κατάφερε να φέρει στην Κύπρο ομάδες παραγωγής και επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο.

«Στόχος του έργου αυτού είναι όχι μόνο η παραγωγή μιας απολαυστικής ταινίας, αλλά και η ενίσχυση του προφίλ της Κύπρου στον κόσμο του κινηματογράφου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close