Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουλίου 2019
Σε ρυθμούς πλήρους ανακαίνισης μπήκε από τις αρχές Ιουλίου το ιστορικό εστιατόριο McDonald’s στην Έγκωμη. Το εν λόγω εστιατόριο είναι το δεύτερο McDonald’s που λειτούργησε παγκύπρια και το πρώτο που δημιούργησε την υπηρεσία drive thru. Άνοιξε τις πόρτες του τον Νοέμβριο του 1997, προκαλώντας κυριολεκτικά κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή της Έγκωμης, με τους καταναλωτές να σπεύδουν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο στον χώρο της εστίασης για τα δεδομένα της τότε εποχής.
Νέα εποχή
Το κατάστημα πρόκειται πλέον να περάσει σε νέα εποχή, καθώς θα ανακαινιστεί και θα εναρμονιστεί με όλα τα υπόλοιπα της αλυσίδας, ακολουθώντας τις νέες διεθνείς προδιαγραφές της McDonald’s. Ως εκ τούτου το εν λόγω εστιατόριο θα εξοπλιστεί με νέα έπιπλα, καινούργια εξωτερικά καθίσματα και εξωτερικό σκέπαστρο.
Μόνο drive thru και delivery
Διευκρινίζεται ότι επί του παρόντος στο κατάστημα λειτουργεί μόνο η υπηρεσία drive thru και delivery.
Όπως προδίδουν και οι ίδιες οι ταμπέλες του εστιατορίου, αυτό που ετοιμάζεται είναι ένα ολοκαίνουργιο McDonald’s (“A whole new McDonald’s” coming soon).
Nέα εικόνα
Το εστιατόριο McDonald’s στην Έγκωμη θα είναι εντελώς αλλαγμένο και θα επιστρέψει ανανεωμένο στα πρότυπα του «εστιατορίου του μέλλοντος», κόνσεπτ το οποίο υπάρχει ήδη σε άλλα εστιατόρια της αλυσίδας στην Κύπρο, όπως στα Λατσιά και τη Γερμασόγεια.
Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του InBusinessNews οι εργασίες ανακαίνισης θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα, με στόχο το εστιατόριο να υποδεχθεί τους πελάτες του την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.
Σχετικά

10 εκλεκτά κρασιά στο ποτήρι, 10 τρόποι να δοκιμάσεις το ίδιο steak αλλιώς
Tην Κυριακή στην οδό Τρικούπη

16 ταβερνάκια στη Λεμεσό που αξίζει να ανακαλύψεις
Αυθεντικές γεύσεις, ζεστή φιλοξενία και παραδοσιακή διασκέδαση σε κάθε γωνιά της πόλης


Το Amyth Nicosia τις Πέμπτες γίνεται το απόλυτο μέρος για καλή έξοδο
Πέμπτες στο Amyth Nicosia – εκεί όπου το after-work γίνεται εμπειρία

Νέο μπεργκεράδικο προσγειώνεται στο Kings Avenue Mall
Τα αγαπημένα smash burgers που έχουν κερδίσει τη Λεμεσό έρχονται στην Πάφο

Ρίχνουμε κλεφτές ματιές στο νέο εστιατόριο της Λευκωσίας, που θα κλέψει τις εντυπώσεις
Το νέο Khora ετοιμάζεται να ανοίξει στην εντός των τειχών Λευκωσία

Taste Atlas: Δύο ελληνικές γλυκές πίτες στις 10 καλύτερες του κόσμου
Το Taste Atlas δημοσίευσε τη λίστα με τις καλύτερες γλυκές πίτες του κόσμου - Στην πρώτη θέση είναι μηλόπιτα από την Ολλανδία

Ποιες γαστρονομικές τάσεις θα μας απασχολήσουν το 2026;
Από την εμφάνιση των τροφών που προέρχονται από τα εργαστήρια, μέχρι την ανάγκη για τα πιο «λειτουργικά τρόφιμα» και τις συσκευές κουζίνας με AI

Μια ελληνική πόλη - έκπληξη στους καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς της Ευρώπης
Δεν είναι ούτε η Αθήνα ούτε η Θεσσαλονίκη

Smash Friday με θέα στον πανέμορφο Καλοπαναγιώτη
Αυτή την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, τα smash burgers ανεβαίνουν ξανά στο βουνό

To AYA COOKS είναι η πιο δημιουργική άφιξη της πόλης!
Το Aya Cooks σερβίρει τη Μεσόγειο αλλιώς προσκαλώντας σε σε μια εμπειρία με φωτιά, μπαχαρικά και δημιουργία

Γαρίδες χωρίς τέλος με δύο δωρεάν επαναγεμίσεις που θα σε ξετρελάνουν σε γνωστό εστιατόριο
Κάθε Τρίτη απολαμβάνουμε το Φεστιβάλ Γαρίδας με το αγαπημένο μας θαλασσινό έδεσμα