Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Γευστικά ελληνικά πιάτα σε ένα ταβερνάκι με μία όμορφη αυλή στον Πρωταρά

Το Τσιπουράκι Μεζεδάκι σού μαγειρεύει και σε διασκεδάζει σε έναν όμορφο χώρο που σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει με τις προσεγμένες γεύσεις του

Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2019

Μετά από πέντε και πλέον χρόνια, που το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε στη Λευκωσία, το Τσιπουράκι μας το απολαμβάνουμε και στον Πρωταρά. Με την ίδια φιλοσοφία και αγάπη για την ελληνική κουζίνα και με τα πιο αγνά προϊόντα, το Τσιπουράκι Μεζεδάκι σού μαγειρεύει και σε διασκεδάζει σε έναν όμορφο χώρο που σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει με τις προσεγμένες γεύσεις του και τη φιλική του ατμόσφαιρα.

Η εξ Ελλάδος chef Βάια Σταυρακάκη, η οποία ξέρει πολύ καλά να αναδεικνύει τις ελληνικές γεύσεις και να τις παντρεύει με κυπριακά προϊόντα, φτιάχνει απίστευτα νόστιμα πιάτα, που τα συνδυάζεις με ένα παγωμένο τσίπουρο. Και επειδή φαγητό και διασκέδαση πάνε μαζί, μάθε ότι κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, αλλά και Κυριακή μεσημέρι στο Τσιπουράκι Μεζεδάκι παίζει ζωντανή μουσική με ρεμπέτικα και λαϊκά.

Όλο γεύση
Το νέο, εμπλουτισμένο μενού του, έρχεται να σου προσφέρει περισσότερα θαλασσινά, όπως καλαμάρι και χταπόδι σχάρας, μπακαλιάρο σκορδαλιά, καθώς και ψάρι ημέρας. Σε αυτό, όμως, δεν λείπουν και τα νόστιμα κρεατικά, όπως αρνάκι στον φούρνο, μπριζολάκια χοιρινά και χοιρινή τηγανιά, ενώ για τους πιο επιλεκτικούς σερβίρει ζουμερό φιλέτο βοδινό rib-eye με πουρέ μελιτζάνας.


A place to be
Σε μια όμορφη αυλή, ανάμεσα σε πετρόχτιστες καμάρες και λουλούδια,
το Τσιπουράκι Μεζεδάκι σε περιμένει για μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και διασκέδασης. Το σύγχρονο μεζεδοπωλείο κέρδισε ήδη την αγάπη του κοινού, γιατί ξέρει να παντρεύει δημιουργικά τις μεσογειακές νοστιμιές με φίνο τσίπουρο και άψογη εξυπηρέτηση.


(70002225, Facebook: Tsipourakimezedakicy) Ποσειδώνος 11, Κάππαρη, Παραλίμνι, ελ. επ. Αμμοχώστου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close