Eating News , Εστιατόρια

Ένα διάσημο ταβερνάκι επιστρέφει στη Λευκωσία (τη Δευτέρα)

Από Δευτέρας πάμε για ουζάκι-μεζεδάκι στο αγαπημένο σημείο της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγούστου 2019

Το δημοφιλές μαγαζάκι Τσιπουράκι-Μεζεδάκι της Λευκωσίας, το γνωρίζεις ήδη! Βρίσκεται σε ένα γραφικό σημείο της παλιάς Λευκωσίας, στην οδό Οθέλλου, και είναι από αυτά τα στέκια, που κουβαλούν τον αέρα των αθηναϊκών μαγαζιών που συναντάς στα στενά σοκάκια της Πλάκας. Ξεχωρίζουν βέβαια τα ξύλινα τραπεζάκια, η όμορφη διακόσμησή του και οι αυθεντικές γεύσεις από την ελληνική κουζίνα.

Και ξέρεις επίσης ότι το φετινό καλοκαίρι, "ταξίδεψε" μέχρι τον όμορφο Πρωταρά από όπου μας σέρβιρε τα νότιμα πιάτα του. 

Ωστόσο ήρθε η ώρα να επιστρέψει στη Λευκωσία... και μόλις μας το ανακοίνωσε:

"Ανανεωμένοι και έτοιμοι να σας ταξιδέψουμε σε νέα γευστικά μονοπάτια, επιστρέψαμε στο Τσιπουράκι μας στην Λευκωσία. Τα καινούρια μας πιάτα είναι ήδη στα σκαριά, αλλά φυσικά δεν ξεχάσαμε να δώσουμε μια πινελιά ανανέωσης και στα ήδη υπάρχοντα, που τόσο αγαπήσατε! Η Ευαγγελία με τον Νίκο άνοιξαν τις μπλε πόρτες μας κι έστρωσαν τα τραπέζια για να σας υποδεχτούν. Ενώ ο Βαλάντης άρπαξε τις κουτάλες και τις κατσαρόλες του και στρώθηκε στο μαγείρεμα! Το χαμόγελο και το βλέμμα της Κατερίνας έτοιμο πάντα να σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας!".

Ραντεβού εκεί!


 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close