Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2019
Ο φετινός τελικός του America's Got Talent ανέδειξε έναν αληθινά ξεχωριστό νικητή: Ο 22χρονος Kodi Lee, που έσπειρε ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρο τον κόσμο με την ερμηνεία του, είναι τυφλός και αυτιστικός.
Ο Lee γεννήθηκε με υποπλασία οπτικού νεύρου και στα 4 χρόνια του διαγνώστηκε με αυτισμό. Το πάθος του, ωστόσο, για τη μουσική τον έκανε να διαπρέψει και να εντυπωσιάσει τους κριτές του αμερικανικού ριάλιτι. Ένας από αυτούς, ο Simon Cowell, του είπε: «Είσαι, ειλικρινά, ένας από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους και ταλέντα που είχαμε τη σπουδαία τύχη να παρουσιάσουμε στο σόου μας».
Ο Lee ήταν φαβορί από την αρχή της συμμετοχής του στο talent show και, παρά τον σκληρό ανταγωνισμό που αντιμετώπισε, κατάφερε να θριαμβεύσει, κερδίζοντας όχι μόνο την προτίμηση της κριτικής επιτροπής αλλά και εκείνη του κόσμου. Από χτες η εκπληκτική ερμηνεία του τραγουδιού «Lost Without You» της Freya Ridings, του κομματιού που επέλεξε για τον τελικό, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Μια λαμπρή καριέρα ανοίγεται μπροστά του καθώς πέρα από την τεράστια αναγνωρισιμότητα και το βραβείο του 1 εκ. δολαρίων εξασφάλισε και μια σειρά συναυλιών στο Λας Βέγκας. Πώς σκοπεύει να εξαργυρώσει την επιτυχία του ο ίδιος; «Ο Kodi θα ήθελε να έχει ένα μεγάλο πιάνο σε κάθε χρώμα» αποκάλυψε η μητέρα του, συνεχίζοντας: «Επιπλέον θα του άρεσε να συνεργαστεί με άλλους σπουδαίους μουσικούς και να φέρει την αγάπη στον κόσμο μέσα από τη μουσική και την ψυχαγωγία... θα συνεχίσει όσο μπορεί να κυνηγά το στόχο του να γίνει επαγγελματίας μουσικός».
Δείτε την ερμηνεία του στον τελικό του America's Got Talent:
Σχετικά


Ένα αυθεντικό Κυπριακό Παραδοσιακό Γλέντι θα στηθεί στην Πανεπιστημιούπολη
Με έναν αγαπημένο Κύπριο καλλιτέχνη

Πέθανε ο μαέστρος Άγις Ιωαννίδης
Ο Άγις Ιωαννίδης υπήρξε μια εμβληματική μορφή της μουσικής ζωής της Κύπρου, με σπουδαία διεθνή πορεία και αφοσίωση στην καλλιτεχνική δημιουργία

Η Λακατάμεια ετοιμάζεται για την πρώτη μουσική διαδρομή από 17 μπάντες
Με φαγητό, ποτό, περπάτημα και διασκέδαση

Αλλαγή χώρου για την εμφάνιση των Pan Pan και Years Of Youth στην Κύπρο
Πάμε να ακούσουμε την "Ανισόπεδη Ντίσκο" και άλλες αγαπημένες δημιουργίες

Πάνος Βλάχος: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία στην Λευκωσία
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025

Ευθύβουλε Θεοχάρους, μίλησε μας για τις Πέμπτες στην πρωτεύουσα
Από την Eurovision στην Κύπρο: το ταξίδι ενός δημιουργού

Eurovision 2026: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που φημολογείται ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό
Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια με τις δυνατές συνεργασίες που φέρεται να πηγαίνει στον διαγωνισμό

Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία με Γιοκαρίνη, Ζιώγαλα, Καζούλη και Παπαδόπουλο
Τέσσερις αγαπημένοι δημιουργοί και αυθεντικοί ρόκερ μοιράζονται με το κοινό «τα τραγούδια της ζωής τους»

Τρεις μουσικοί μας ταξιδεύουν στην Κρήτη με παραδοσιακά τραγούδια
Ένα ταξίδι σε παραδόσεις και μελωδίες του Αιγαίου και της Μικράς Ασίας

Ο διεθνούς φήμης κοντραμπασίστας Kham Meslien στην Αξιοθέα
Έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο για να παρουσιάσει στο κοινό της Αξιοθέας, την αφηγηματική δύναμη του κοντραμπάσου του

Οι Prospectus επιστρέφουν ανανεωμένοι για μία ξεχωριστή εμφάνιση στην Λευκωσία
Το πρώτο live μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μεσημέρη