Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα υψηλής γαστρονομίας εστιατόριο ανοίγει σύντομα στη Λευκωσία

Το εστιατόριο όπου οι γεύσεις και η μακραίωνη ιστορία της Κύπρου θα είναι κοινός παρονομαστής

Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2019

Κάτι που λείπει από τον γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας ετοιμάζεται να ανοίξει στην πόλη και να μας εντυπωσιάσει με τη φιλοσοφία, τις γεύσεις και την αισθητική του. Ο λόγος για ένα νέο, υψηλών προδιαγραφών και γαστρονομίας εστιατόριο όπου η μακραίωνη κυπριακή ιστορία και οι κατακτητές που πέρασαν από την Κύπρο γίνονται έμπνευση για τα υψηλής γαστρονομίας πιάτα. 

Η ροή της ιστορίας γίνεται degustation menu στο ολοκαίνουργιο fine dining εστιατόριο της πρωτεύουσας από όπου παίρνει και το όνομά του: ‘Ρους’, δηλαδή η ροή της ιστορίας και των γεγονότων.
 
Ιδιοκτήτης του νέου εστιατορίου είναι ο Αντρέας Κυπριανού, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το πιο επιτυχημένο wine bar restaurant της πρωτεύουσας, το Vino Cultura. Το εστιατόριο Ρους αναμένεται να ανοίξει στα μέσα του Οκτώβρη και θα βρίσκεται στην Κυριάκου Μάτση στον χώρο όπου στεγάζονταν τα πρώην Bagatelle, Οθέλλου 1 και πρόσφατα Posh Lounge. 

Μενού από… Master Chef 
To εστιατόριο Ρους θα σερβίρει degustation μενού που θα βασίζεται στις γεύσεις και τις κουζίνες που μας άφησαν ως κατάλοιπο πίσω τους οι διάφοροι κατακτητές και εθνικές ομάδες που πέρασαν από την Κύπρο. Μία πρωτότυπη και πρωτοποριακή ιδέα για τα κυπριακά δεδομένα που κεντρίζει ήδη το ενδιαφέρον μας. 

Το μενού θα φέρει την υπογραφή δύο προσώπων που γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο reality μαγειρικής Master Master, την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και τον Πάνο Τόγια οι οποία βρίσκονται αυτό το διάστημα στην Κύπρο.   
 

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close