Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ζωντανή μουσική, πλούσιος μεζές και διασκέδαση σε μία καλή ταβέρνα στην Αγία Βαρβάρα

Μία καλή επιλογή για φαγητό με την οικογένεια Κυριακή μεσημέρι

Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2019

Αν αγαπάς την κυπριακή κουζίνα και μέχρι τώρα δεν είχες βρει το σωστό μέρος, που να συνδυάζει το σπιτικό, κυπριακό φαγητό, με τον καλό μεζέ και τις πατροπαράδοτες γεύσεις, τότε μάλλον δεν έχεις επισκεφθεί ακόμα την ταβέρνα Καράφα & Μεζές στην Αγία Βαρβάρα. Εδώ θα φας καλά και σε καλές τιμές. Είναι γενικότερα ένας χώρος που σε εμπνέει να καθίσεις με την παρέα σου και να απολαύσεις καλό φαγητό και καλή μουσική.



Στο Καράφα & Μεζές όλα είναι φτιαγμένα από αγνά υλικά και όλα σερβίρονται σε γενναιόδωρες μερίδες, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Άλλωστε, στην κουζίνα δουλεύει μια πραγματική μαστόρισσα, που φτιάχνει με αγάπη και μεράκι τις πιο αυθεντικές και παραδοσιακές συνταγές. Εδώ θα απολαύσεις νόστιμο σουβλάκι χοιρινό, ζουμερό κοτόπουλο, μυρωδάτα παϊδάκια, καλοψημένη χοιρινή σούβλα και παραδοσιακούς καραόλους, που είναι περιζήτητοι! Έχουν κι άλλα πολλά γευστικά πιάτα, που αλλάζουν συνεχώς, αναλόγως εποχής, όπως κολοκύθια με τα αβγά και μανιτάρια γεμιστά. Όλα όσα έχει να σου προσφέρει είναι φρέσκα και η μαγείρισσα τα φτιάχνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.



Ιδανικό περιβάλλον
Βρίσκεται μέσα στο πράσινο και διαθέτει ένα εντυπωσιακό σιντριβάνι, που φωτίζεται τον χειμώνα μετατρέποντας τον χώρο σε ένα ζεστό ατμοσφαιρικό μαγαζί, που ενώνεται μαζί με τις εσωτερικές του αίθουσες, για να μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό ατόμων - για πιο μεγάλα πάρτι. 

H καλυμμένη εξωτερική αυλή του εστιατορίου ζεσταίνεται τις κρύες νύχτες από την ξυλόσομπα που υπάρχει στον χώρο ενώ στο εσωτερικό της ταβέρνας υπάρχουν δύο μεγάλα τζάκια για ζεστασιά. 
Για τις βαφτίσεις, προσφέρει επιλογή τεσσάρων διαφορετικών μενού για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στα μέτρα σου. Και για να είναι πιο νόστιμες και πιο όμορφες οι Κυριακές σου, το Καράφα & Μεζές είναι ανοιχτό το μεσημέρι σερβίροντας μια πλουσιότατη ποικιλία μεζέδων, καθώς επίσης και φαγητά à la carte. 

Και διασκέδαση
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο διοργανώνει ζωντανές, μουσικές βραδιές ξεκινώντας με έντεχνο και στην πορεία η διασκέδαση ανεβαίνει με ελαφρολαϊκά ακούσματα. Ο όμορφος, πολυεπίπεδος χώρος της ταβέρνας μπορεί να φιλοξενήσει private πάρτι, όπως αρραβώνες, βαφτίσεις, bachelor/bachelorette πάρτι και άλλες εκδηλώσεις.


Αξίζει να πας
Η ταβέρνα Καράφα & Μεζές βρίσκεται μόλις 15 λεπτά μακριά από τη Λευκωσία και είναι φημισμένη για τον μεζέ και τη φιλική εξυπηρέτηση των ανθρώπων της. Το καλοκαίρι θα απολαύσεις όλα αυτά στην εξωτερική αυλή με τα τρία διαζώματα, όπου τον χειμώνα ανάβει την ξυλόσομπα και μετατρέπεται σε μια ζεστή γωνιά, η οποία ενώνεται με τον εσωτερικό, παραδοσιακό του χώρο, που διαθέτει δύο τζάκια.

(22107197, Facebook: Καράφα και Μεζές) Ρήγα Φεραίου 7, Αγία Βαρβάρα, επ. Λευκωσίας. Τρ-Σ (βράδυ) & Κ (μεσημέρι). Για ειδικά event ανοίγει κατόπιν συνεννοήσεως.
 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close