Δημοσιεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου 2019
Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα δρόμου Λεμέσια Fun Race 3KM έχει αρχίσει! Ενώστε δυνάμεις και ετοιμαστείτε για την πιο διασκεδαστική διαδρομή, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 9 το πρωί, στο Μόλο Λεμεσού.
Ο Αγώνας Λεμέσια Fun Race 3KM, εντάσσεται στις τρεις διαδρομές του 22ου Διεθνούς Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να τρέξουν, να κάνουν jogging, δυναμικό περπάτημα, είτε απλά να περπατήσουν… με τους συναδέλφους, τους φίλους ή την οικογένειά τους.
Το κόστος συμμετοχής για ομάδες από 1-50 άτομα ανέρχεται στα €70, ενώ για ατομικές συμμετοχές η εγγραφή είναι €5 (κάντε κλικ και δηλώστε συμμετοχή εδώ https://bit.ly/2n1q4Ar).
Τα βήματά μας σε αυτό τον αγώνα, αποκτούν ιδιαίτερη αξία, αφού όλοι τρέχουμε για ένα πολύ καλό σκοπό. Με κάθε συμμετοχή προσφέρουμε στήριξη στον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», καθώς τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.
Στο πλαίσιο του 22ου Διεθνούς Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» θα πραγματοποιηθούν επίσης και οι διαδρομές, Askanis Group Road Race 10KM για συμμετέχοντες από 12 ετών και άνω και Kids Fun Run 1KM, για τους μικρούς μας φίλους από 5-12 ετών.
Οι εγγραφές για τις τρεις διαδρομές γίνονται μόνο διαδικτυακά στο www.dromearacing.com/races, μέχρι τις 17 Οκτωβρίου και όλοι οι συμμετέχοντες θα εξασφαλίσουν φανέλα, αριθμό συμμετοχής, chip χρονομέτρησης και μετάλλιο. Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής (bib number) θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τις 07:30 – 08:30 στην αποβάθρα του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου.
Στηρίζουν: Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου», ΔΡΟ.ΜΕ.Α Racing, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Σωματείο Δρομέων «Ευ Ζην».
Σχετικά

Καλοκαίρι στον Δήμο Ακάμα: Μουσική, θέατρο και πολιτισμός κάτω από τ’ αστέρια
Τα δημοτικά διαμερίσματα ζωντανεύουν με φεστιβάλ, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους

Δωρεάν θερινό σινεμά στην πλατεία του χωριού
Κινηματογράφος σε ανοικτό χώρο για όλη την οικογένεια

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Ένα γεμάτο τριήμερο με φεστιβάλ, τραγούδια και διασκέδαση

Τις Παρασκευές του καλοκαιριού πάμε για σουβλάκια και τόμπολα στην Κακοπετριά
Το καλοκαίρι θέλει χωριό και καλοπέραση

Το καλοκαίρι στα Λιβάδια θα είναι γεμάτο μουσική, χορό, παραδοσιακές τέχνες
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα με τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις


Έρχεται το 6ο Energy Run στην Λακατάμεια για μικρούς και μεγάλους
Οι έγγραφες έχουν ήδη ξεκινήσει

Δωρεάν εργαστήρια χειροτεχνίας και οινογαστρονομίας σε όλη την Κύπρο
«Μάθε τέχνην τζαι άφησ’ την, τζ’ αμαν πεινάσεις πιάννεις την»

Έρχεται ο Μαραθώνιος Αμμοχώστου για παιδιά, αρχάριους αλλά και έμπειρους δρομείς
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν σύντομα

Αστροπαρατήρηση και φωτογράφηση των Περσείδων με καλή παρέα
Απολαμβάνουμε και φέτος την βροχή των αστεριών


16 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με θερινό σινεμά, παράδοση, μουσική και χορό