Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2019
Μπορεί να απέχουμε πολύ περισσότερο από έξι μήνες από τη Eurovision του 2020, η οποία θα διεξαχθεί στην Ολλανδία, ωστόσο πολλές χώρες έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν τα σχέδιά τους για τον μεγάλη διαγωνισμό τραγουδιού.
Πολλές χώρες, μάλιστα, έχουν αρχίσει να ψάχνουν για καλλιτέχνες και τραγουδιστές, τους οποίους προσεγγίζουν για να τους εκπροσωπήσουν στον μουσικό διαγωνισμό το 2020.
Ένα από τα ονόματα που γράφει τη δική του ιστορία στη Eurovision, και ας έχει συμμετάσχει μόλις δύο φορές, μια ως διαγωνιζόμενη και μια ως καλεσμένη, είναι η Ελένη Φουρέιρα.
Η διεθνής καριέρα
Η εκρηκτική τραγουδίστρια μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision του 2018, οπότε εκπροσώπησε την Κύπρο μας με το "Fuego", έχει δει την καριέρα της να εκτοξεύεται και όπως είναι λογικό πολλές χώρες κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να εκπροσωπηθούν από εκείνη στον διαγωνισμό του 2020.
Η Ελένη Φουρέιρα έκανε όλη την Ευρώπη να χορεύει Fuego το 2018 και έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, με πολλούς να κάνουν λόγο για αδικία.
Ποια χώρα πλησιάζει στο «ναι»
Η Ισπανία έχει κάνει ήδη τις κινήσεις της, κάνοντας πρόταση στην Ελένη Φουρέιρα.
Μάλιστα, η Φουρέιρα είναι πολύ αγαπητή στην Ισπανία και έχει κάνει ιδιαίτερη επιτυχία εκεί, ενώ η εκρηκτική της παρουσία στη Eurovision του 2018 έκανε, φαίνεται, αρκετές χώρες να ζηλέψουν.
Όπως ανέφερε, όμως, ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Φωλιά των Κου Κου» δεν δέχτηκε την πρόταση καθώς θα μετακομίσει στο Λος Άντζελες για ένα διάστημα με στόχο μία διεθνή καριέρα.
Η νέα της εμφάνιση στην σκηνή της Eurovision
Οι Ολλανδοί µε αφορµή τη διοργάνωση της φετινής Eurovision έχουν αναλάβει να διοργανώσουν ένα εορταστικό πρόγραμμα στο Άµστερνταµ στις 15 ∆εκεµβρίου, στο οποίο θα συµµετάσχουν µια σειρά από καλλιτέχνες που πρωταγωνίστησαν κατά καιρούς στον δηµοφιλή διαγωνισµό τραγουδιού.
Την πρόσκληση αποδέχτηκε η Ελένη Φουρέιρα, ενώ η νικήτρια Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς, αν και προσκλήθηκαν, δεν θα µπορέσουν να παραβρεθούν λόγω των ανειληµµένων υποχρεώσεών τους στην Ελλάδα.
Πηγή: in.gr
Σχετικά

Ο Παντελής Θαλασσινός και η Ρίτα Αντωνοπούλου τραγουδούν "Γι' αυτούς που έφυγαν"
Τον Ιούλιο στον Αρχαιολογικό Χώρο Κιτίου, στη Λάρνακα.


Τα live στα χωριά: Ο οδηγός σου για τις μεγάλες συναυλίες του φετινού καλοκαιριού!
Αυτές είναι οι μεγάλες συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν το φετινό καλοκαίρι στην ορεινή Κύπρο

Οι IL DIVO στην Κύπρο για μια και μοναδική βραδιά
Τα εισιτήρια ξεκινούν από €60 4 τυχεροί θα γνωρίσουν το συγκρότημα από κοντά

Το Christos Yerolatsitis Trio –με εκλεκτό καλεσμένο τον Μιχάλη Τσιφτσή– παρουσιάζουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο Daydreaming
Οι τρεις μουσικοί συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2010 στην Ολλανδία

Carles Dénia: Ο διεθνούς φήμης Ισπανός ερμηνευτής για πρώτη φορά στην Κύπρο
Θα παρουσιάσει τις πιο αντιπροσωπευτικές συνθέσεις από τη δισκογραφία του σε μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα με άρωμα Μεσογείου

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Μόνικα για μία συναυλία στο Ριάλτο
Η Monika θα συνοδεύεται από έγχορδα (τσέλο, βιολί), ακουστική κιθάρα και δύο εξαιρετικές φωνές

Eurovision 2026: Στις 8 Αυγούστου η ανακοίνωση της διοργανώτριας πόλης
Επτά αυστριακές πόλεις έχουν υποβάλει αίτηση μέχρι στιγμής

Συναυλία κάτω από τ' αστέρια στην Αρχαία Αμαθούντα με την Τατιάνα Στούπακ
Η Στούπακ θα ερμηνεύσει ειδικές διασκευές έργων του Φρεντερίκ Σοπέν σε πιάνο με ουρά, συνοδευόμενη από κουιντέτο εγχόρδων

Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπασοπούλου και Στέλιος Διονυσίου στη Λευκωσία
Το 𝟯𝟳𝗼 Φεστιβάλ ανακοινώνει την 8η από τις 12 μεγάλες συναυλίες που διοργανώνει για φέτος

Μόλις ανακοινώθηκε άλλη μία καλοκαιρινή συναυλία με την Ιουλία Καλλιμάνη στην Κύπρο
Η τρίτη συναυλία για την αγαπημένη τραγουδίστρια στο νησί

Ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου
Μία μεγάλη συναυλία στη Λάρνακα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας με τίλτο "Ήταν να βρεθούμε..."