Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2019
Ιδιαίτερες ερμηνείες στο The Voice είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές του ΣΙΓΜΑ στον δεύτερο ημιτελικό το βράδυ της Κυριακής. Οι διαγωνιζόμενοι εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και έφεραν σε δύσκολη θέση το τηλεοπτικό κοινό.
Όπως και στον πρώτο έτσι και στον δεύτερο αυτόν ημιτελικό, άλλωστε, μόνο το τηλεοπτικό κοινό είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει τις καλύτερες φωνές και αυτό ακριβώς έκανε σε αυτό το επεισόδιο.
Οι τηλεθεατές ήταν εκείνοι που αποφάσισαν με την ψήφο τους ποιοι τέσσερις διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη θα πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Έπειτα από τις εμφανίσεις και των εννέα διαγωνιζομένων, έκλεισαν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα που του έφερε στον φάκελο η συμπαρουσιάστρια του, Χριστίνα Μπόμπα.
Όπως θυμόμαστε, από τον πρώτο ημιτελικό, εκείνοι που θα βρεθούν ξανά στη σκηνή του τάλεντ σόου στον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Κυριακής 22 Δεκεμβρίου είναι οι: Γιώργος Ευθυμιάδης από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Έλλη Πλατάνου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, Ελπίδα Γαδ από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και Κωνσταντίνος Τσιμούρης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.
Σχετικά
Συναυλία ινδικής κλασικής μουσικής με τρεις από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της
Η συναυλία τους, θα αναδείξει το εκφραστικό βάθος της ράγκα (μελωδία) και την περίπλοκη ρυθμική αρχιτεκτονική του τάλα
Ο σπουδαίος Γιώργος Μαργαρίτης, συναντά στην Κύπρο τον γιο του, Κωνσταντίνο Μαργαρίτη
Μαζί τους στη σκηνή θα είναι οι Μαρία Ανδρέου, Γιώτα Χρίστου και Φοίβος Σταύρου
«Πώς να Σωπάσω»: Γιάννης Κρητικός και Πέτρος Κουλουμής μαζί στη σκηνή
Μια ιδιαίτερη συνάντηση δύο σημαντικών φωνών της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής
Commandaria Orchestra & Friends στο Κυπριακό Οινομουσείο
Σειρά συναυλιών μουσικής δωματίου, με τη διακεκριμένη Κύπρια πιανίστρια Σταυρούλα Θωμά
Μια ανατρεπτική συναυλία στην Κύπρο, με τον Χρήστο Θηβαίο και 200 κιθάρες!
Με κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του, καθώς και τραγούδια που αγαπά των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Λοΐζου, Δ. Λάγιου, Θ. Μικρούτσικου κ.ά.
Οι Bon Jovi ανακοίνωσαν περιοδεία μετά από τρία χρόνια απουσίας
Ο Jon Bon Jovi επιστρέφει στις περιοδείες, έπειτα από τρία χρόνια πολύ περιορισμένων εμφανίσεων λόγω επέμβασης στις φωνητικές του χορδές
Eurovision 2026: Το ΡΙΚ απαντά στις φήμες και ξεκινά τη διαδικασία επιλογής της κυπριακής συμμετοχής
Η Κύπρος μπαίνει δυναμικά στον 70ό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision — η επίσημη ανακοίνωση έρχεται σύντομα!
Ο καινοτόμος πιανίστας Julian Chan για πρώτη φορά στην Κύπρο
Ένα σπάνιο πρόγραμμα έντονης λυρικότητας και τεχνικής δεξιοτεχνίας, με έργα των Σοπέν, Μπάρτοκ, Λιστ, Σούμπερτ και Έρλ Γουάιλντ
«Το Κοντσέρτο»: Μια μαγευτική φθινοπωρινή συναυλίαμε ήχους Μεσογείου και Λατινικής Αμερικής
Υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σάββα Χριστοδούλου