Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2019
Ιδιαίτερες ερμηνείες στο The Voice είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές του ΣΙΓΜΑ στον δεύτερο ημιτελικό το βράδυ της Κυριακής. Οι διαγωνιζόμενοι εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και έφεραν σε δύσκολη θέση το τηλεοπτικό κοινό.
Όπως και στον πρώτο έτσι και στον δεύτερο αυτόν ημιτελικό, άλλωστε, μόνο το τηλεοπτικό κοινό είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει τις καλύτερες φωνές και αυτό ακριβώς έκανε σε αυτό το επεισόδιο.
Οι τηλεθεατές ήταν εκείνοι που αποφάσισαν με την ψήφο τους ποιοι τέσσερις διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη θα πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Έπειτα από τις εμφανίσεις και των εννέα διαγωνιζομένων, έκλεισαν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα που του έφερε στον φάκελο η συμπαρουσιάστρια του, Χριστίνα Μπόμπα.
Όπως θυμόμαστε, από τον πρώτο ημιτελικό, εκείνοι που θα βρεθούν ξανά στη σκηνή του τάλεντ σόου στον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Κυριακής 22 Δεκεμβρίου είναι οι: Γιώργος Ευθυμιάδης από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Έλλη Πλατάνου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, Ελπίδα Γαδ από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και Κωνσταντίνος Τσιμούρης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.
Σχετικά

H Κλαυδία έρχεται στην Κύπρο για μία καλοκαιρινή συναυλία
Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή Γιουροβίζιον ταξιδεύει στο νησί μας για να μας χαρίσει μία ξεχωριστή μουσική βραδιά

Γιώργος Μαργαρίτης και Πίτσα Παπαδοπούλου σε μία μοναδική μουσική συνάντηση στον Πύργο Λεμεσού
Μαζί τους ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης

Summer Music Festival 2025 στο Aphrodite Hills Resort
Sips, Sounds and Sunsets για όλο τον Ιούλιο και Αύγουστο!

Πέθανε ο Lalo Schifrin, συνθέτης του «Mission Impossible» και πάνω από 100 άλλων soundtracks
Ο θρυλικός συνθέτης ήταν 93 ετών - Πέθανε από επιπλοκές λόγω πνευμονίας

Η Κέλλυ Κελεκίδου έρχεται να βάλει "φωτιά" στον Άγιο Θεράποντα
Μουσική Βραδιά στον Άγιο Θεράποντα με την Κέλλυ Κελεκίδου


Ο Σεπτέμβριος αργεί αλλά όταν έρθει θα φέρει τη Νατάσσα Μποφίλιου (ξανά) στο νησί
Η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται με φόρα στο καλοκαίρι, μπαίνει σε νέα φλεγόμενη τροχιά, παρουσιάζει με ενθουσιασμό την νέα παράσταση.

Μία βραδιά. Ένα πιάνο με ουρά. Ένα κουαρτέτο εγχόρδων, σε έναν ιστορικό χώρο
Ο Evgeny Grinko, ο καταξιωμένος συνθέτης και πιανίστας, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας

Σε στάδιο η επόμενη συναυλία του Νίκου Μακρόπουλου στην Κύπρο
Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων

Ο Βασίλης Λέκκας τραγουδά Τόλη Βοσκόπουλο, σε τρεις συναυλίες στην Κύπρο
Η πιο νοσταγική και ρομαντική καλοκαιρινή συναυλία της χρονιάς!

Μία εκρηκτική λαϊκή φωνή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Κύπρο
Φόρα τα καλά σου και ετοιμάσου για μία νύχτα γεμάτη τραγούδι και χορό

Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για την συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου στην Κύπρο
Παραθαλάσσια συναυλία για μία μόνο βραδιά