Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2020
Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου φτάνει κι αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμη πως θα την περάσεις, τότε έχουμε να σου προτείνουμε πέντε μέρη για να γιορτάσεις τον έρωτα μετά μουσικής.
Πάρε τον εκλεκτό ή την εκλεκτή της καρδιάς σου και πηγαίνετε σε ένα live και απολαύστε τις πιο όμορφες ερωτικές μελωδίες.
Ο Μαραβέγιας σε μια ερωτική συναυλία
Έρωτας χωρίς συναυλία Μαραβέγια δεν γίνεται!
Εξ ου και ο δημοφιλής καλλιτέχνης έρχεται στην Κύπρο στις 14 Φεβρουαρίου για να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια μοναδική συναυλία.
Ο καταξιωμένος τραγουδοποιός έχει ετοιμάσει την πιο ερωτική συναυλία της χρονιάς,, όπου θα παρουσιάσει τις μεγάλες του επιτυχίες που τον έχουν κάνει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού τα τελευταία χρόνια.
Μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθούν στο σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα»
Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία. 20.30
Πληροφορίες: 77777040
"Έρωτας Είσαι" με την Ελένα Σολεα στο Vinylio Wine Etc
Το Vinylio Wine Etc δεν γιορτάζει μόνο τον Άγιο Βαλεντίνο, γιορτάζει και τα γενέθλια του αφού γίνεται πέντε χρονών. Το πάρτι θα αρχίσει στις 14/02/2020 με το Live «Έρωτας Είσαι» με την Ελένα Σολεα , Ευθυβουλος Θεοχάρους και Δημήτρης Σουρουλλάς , ένα Βράδυ γεμάτο «έρωτα» για την μουσικη για τους ανθρώπους για τις όμορφες στιγμές που μας ενώνουν , όπου υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ( μόνο με κρατήσεις ) κερασμένα γλυκά και σπουδαίες εκπλήξεις για όλους !
Πληροφορίες: 99300430

Ο Γιάννης Κότσιρας τραγουδάει για τους ερωτευμένος
Ένα ξεχωριστό live ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου ετοιμάζει και φέτος η Μουσική Σκηνή RED. Το καθιερωμένο πλέον live θα είναι αφιερωμέο στον έρωτα, θα έχει και φέτος χρώμα RED και θα γίνει παρέα με τον Γιάννη Κότσιρα!
Με ένα πρόγραμμα που στόχο έχει τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις πάντα στοχευμένες αναφορές του στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι, μας υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες όπως άλλωστε πάντα στις παραστάσεις του.
Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στο νέο RED στην Έγκωμη.
Πληροφορίες - κρατήσεις:99059257
Προπώληση εισιτηρίων : www.tickethour.com.cy & acs courier σε όλες τις πόλεις (77777040)
Γιάννης Κούτρας - Απόστολος Ρίζος στο Πέραμα
«Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία»
Ο Γιάννης Κούτρας και ο Απόστολος Ρίζος παρουσιάζουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο και τον Νίκο Καββαδία
Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στο Πέραμα.
Πληροφορίες: 25373763
Ρεσιτάλ πιάνου: Τομόκι Σακάτα
Ο πολυβραβευμένος Ιάπωνας πιανίστας Τομόκι Σακάτα εντυπωσίασε το παγκόσμιο όταν, στη νεαρή ηλικία των 19 ετών, κέρδισε μια θέση στους έξι φιναλίστ στον περίφημο Διαγωνισμό Πιάνου Βαν Κλίμπουρν το 2013.
Έκτοτε απέσπασε πληθώρα διεθνών διακρίσεων, μεταξύ άλλων, Πρώτο Βραβείο και έξι ειδικά βραβεία στον Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου Φραντς Λιστ στη Βουδαπέστη, και Πρώτο Βραβείο και Βραβείο του Κοινού στην Ολυμπιάδα Πιάνου του Κίσινγκεν στη Γερμανία.
Ο Σακάτα έχει εμφανισθεί σε σημαντικές συναυλιακές αίθουσες ανά το παγκόσμιο, και έχει συμπράξει με κορυφαίες ορχήστρες, μεταξύ άλλων, Κρατική Ορχήστρα του Χάλλε, Συμφωνική Ορχήστρα του Φορτ Γουόρθ, Ορχήστρα Ραδιοφωνίας της Ουγγαρίας και Φιλαρμονική του Τόκυο, υπό τη διεύθυνση μαέστρων όπως Λέοναρντ Σλάτκιν, Αλεξάντρ Λάζαρεφ, Βλαντίμιρ Βάλεκ, Χάουαρντ Γκρίφιθς.
Για το ρεσιτάλ του στη Λευκωσία, το οποίο διοργανώνεται από το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος με την στήριξη του Keyboard Charitable Trust του Λονδίνου, ο Σακάτα θα ερμηνεύσει ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα με έργα των Μότσαρτ, Μπετόβεν, Σούμαν, Ραβέλ και Μεσιάν. Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, The Shoe Factory, Λευκωσία. 20.30
Πληροφορίες: 22663871
Oι Ενδελέχεια συναντούν τα Υπόγεια Ρεύματα
Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια) & Γρηγόρης Κλιούμης (Υπόγεια Ρεύματα) Live Unplugged
Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και ο Γρηγόρης Κλιούμης κουβαλάνε την ακριβή σπορά τους από μπάντες που έγραψαν ιστορία στη σύγχρονη ελληνική μουσική και σημάδεψαν ανεξίτηλα την ελληνική ροκ σκηνή της δεκαετίας του '90. Δυο προικισμένοι τραγουδοποιοί, με σπουδαία θητεία, δύο παλιοί φίλοι και συνοδοιπόροι ενώνουν τις φωνές τους και με δυο ακουστικές κιθάρες παρουσιάζουν ζωντανά μια επιλογή από τα καλύτερα τραγούδια της πολύχρονης πορείας τους μέσα από τους Ενδελέχεια, τα Υπόγεια Ρεύματα, από τον κοινό τους δίσκο με τίτλο “Κατρακύλες” αλλά και από την προσωπική δισκογραφία του Δημήτρη Μητσοτάκη. Μια βραδιά με ακουστικές ροκ εντάσεις και ποιητική διάθεση.
Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, Καφενείο Χουζούρη, Λεμεσός. 21.30
Πληροφορίες: 99451996
Σχετικά
«Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ»: Μία μοναδική συναυλία με ζωντανή μουσική, 100μελή χορωδία και ηθοποιούς
μοναδική διασκευή και αφήγηση στα Ελληνικά του γνωστού παραμυθιού, για καλό σκοπό
Eurovision 2026 Ελλάδα: Στις 4 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των 28 φιναλίστ
Η ανακοίνωση των τραγουδιών θα γίνει από την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
Η πιο cool ελληνική μπάντα κατεβαίνει Λευκωσία τις γιορτές
Ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με το συγκρότημά του, τους INCO, έρχονται Κύπρο
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται τις γιορτές στη Λευκωσία
Μία ανεβαστική εμφάνιση, με πολλές επιτυχίες
Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής
Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο «Λακούβα» με μία εμφάνιση στη Λευκωσία
Χριστουγεννιάτικη μαγεία με Κωστή Μαραβέγια στη Λευκωσία
Ζούμε τον πιο γιορτινό ρυθμό των Χριστουγέννων με live μουσική, χορό και μαγεία για μικρούς και μεγάλους
Ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης και η Βιολέτα Ίκαρη έρχονται «Βόλτα» στην Κύπρο
Μια μοναδική μουσική εμπειρία, γεμάτη δυνατές στιγμές και συγκίνηση.
Dani Gambino: Βάζει φωτιά στις γιορτές! Η πιο εκρηκτική συναυλία στην Κύπρο την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου!
Οι Γιαγκίνηδες θα στήσουν μία μεγάλη (λαϊκορεμπέτικη) γιορτή στην Αγία Βαρβάρα
Το πιο φρέσκο ρεμπετολαϊκό σχήμα, έρχεται Κύπρο
Eurovision 2026: Αυτές είναι οι 35 χώρες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό
Η επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης - Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό συμμετοχών στην ιστορία του διαγωνισμού
Λούκας Γιώρκας, στο Maestro Live Stage!
Ένα αλλιώτικο μουσικό ταξίδι, που δεν πρέπει να χάσεις!
Τα πρώτα στοιχήματα για τον νικητή της Eurovision 2026
Φαβορί το Ισραήλ, σε ποια θέση είναι η Ελλάδα και η Κύπρος;