Eating News , Εστιατόρια

Bιβλίο συνταγών: "Soar on Raw"

100 συνταγές ωμοφαγίας, 100 Θεοί και Θεές. Ένα εύγευστο ταξίδι μέσα από τους μύθους του κόσμου

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η ιδρύτρια του Raw Food Cyprus και καθηγήτρια αγγλικών, Ειρήνη Λουκαΐδης, δημοσίευσε πρόσφατα το πρώτο της βιβλίο συνταγών, Soar on Raw! Το βιβλίο παρουσιάζει εκατό συνταγές ωμοφαγίας και χορτοφαγίας, καθεμιά ιδιαίτερα εμπνευσμένη από ένα θεό ή θεά της παγκόσμιας μυθολογίας - μια ιδέα που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μοναδική και πρωτότυπη από εκδοτικής άποψης στα βιβλία συνταγών. Το Soar on Raw! διαθέτει συνταγές όπως Zeus’ Cabbagecopia, Pachamama’s Pure Pizza and Freya’s Sensual Syllabub. Κάθε δημιουργία συνοδεύεται από μια εισαγωγή που εξηγεί πώς ο μύθος συνδέεται με τη συνταγή. Για παράδειγμα, η συνταγή Zeus’ Cabbagecopia είναι εμπνευσμένη από το μύθο που εξηγεί για το πώς οι σταγόνες του ιδρώτα του Δία έπεσαν στη γη και δημιούργησαν το πρώτο λάχανο. Το Soar Στο Raw! είναι κάτι περισσότερο από ένα γαστρονομικό ταξίδι στα αρχαία παραμύθια;  οι δροσερές και πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά εισηγήσεις είναι εξαιρετικά κατάλληλες για όσους θέλουν να ενισχύσουν την ενέργειά τους, να χάσουν βάρος και να αποκτήσουν πνευματική διαύγεια ανάμεσα σε μια σειρά από άλλα οφέλη για την υγεία. Το βιβλίο διαθέτει επίσης ένα εβδομαδιαίο μενού, λίστες αγορών, ιδέες μπουφέ, ακόμη και προτάσεις για παιδικά πάρτι.

Το βιβλίο της Ειρήνης έχει ήδη συγκεντρώσει εξαιρετικούς επαίνους από συντάκτες περιοδικών φαγητού, δημοσιογράφων και το ευρύ κοινό τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Η Veronika Robinson συγγραφέας και εκδότρια του περιοδικού "The Mother" έχει γράψει για το Soar on Raw!: "Είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία ωμοφαγίας" και συνεχίζει "έχω αγαπήσει το ιδιαίτερο στυλ της γραφής [της Ειρήνης]" τόσο πολύ που η Ειρήνη έχει πλέον τη δικιά της στήλη σε αυτό το περιοδικό που εκδίδεται στο Ηνωμένο Βασίελιο και Αμερική και  κυκλοφορεί  σε περισσότερες από 40 χώρες. Επίσης, τα τελευταία 3 χρόνια, η Ειρήνη προσφέρει συνταγές στο online ελληνικό περιοδικό, Προσωπική Ευεξία, το οποίο έχει 20.000 αναγνώστες. Μέχρι στιγμής, το Soar on Raw! είναι διαθέσιμο μόνο στην αγγλική γλώσσα και το 10 % των κερδών θα διατεθεί σε κυπριακές οικογένειες που έχουν ανάγκη. Το βιβλίο διατίθεται για αγορά στην ιστοσελίδα www.soaronraw.com, όπως επίσης και σε επιλεγμένα καταστήματα (σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα).

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99321948 / erini@soaronraw.com / kissearth@hotmail.com / www.soaronraw.com / www.rawfoodcyprus.com.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close