Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2020
Ο θρύλος της Funk/Jazz μουσικής Fred Wesley, ο τρομπονιστής που στάθηκε επί σειρά ετών δίπλα από τον ανεπανάληπτο James Brown, θα βρεθεί στην Κύπρο τον προσεχή Μάρτιο για τέσσερις μαγευτικές εμφανίσεις που θα καταπλήξουν το μουσικόφιλο κοινό του νησιού, από τις 22 έως τις 25 Μαρτίου, σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο.
Πρόκειται για έναν σταθμό για τα μουσικά δρώμενα του νησιού, καθώς αποτελεί και την πρώτη φορά που ένας καλλιτέχνης τέτοιας εμβέλειας και σημαντικότητας της Funk/Jazz μουσικής σκηνής θα βρεθεί επί σκηνής για να ξεδιπλώσει το ταλέντο και τη μαεστρία του.
Ο Fred Wesley έχει ταυτιστεί με μερικές από τις καλύτερες στιγμές της Funk/Jazz μουσικής όλων των εποχών, τόσο με το συγκρότημα 'The JBs' σε συνεργασία με τον James Brown, όσο και μετέπειτα με τους 'The New JBs'. Ο 76χρονός Αμερικανός μουσικός είναι επίσης αναγνωρισμένος σε όλο το κόσμο για την απίστευτη δουλεία του – παίζοντας, επιβλέποντας ή συνθέτοντας – με καλλιτέχνες και θρύλους της μουσικής σκηνής όπως Funkadelic, Parliament, George Clinton, Maceo Parker, Count Basie, Ray Charles, Aretha Franklin, Curtis Mayfield, Barry White, Van Morrison, Lenny Kravitz και άλλους πολλούς.
Ο καλλιτέχνης με το τόσο εντυπωσιακό βιογραφικό θα βρεθεί σύντομα στην Κύπρο μαζί με τους 'Generations Trio', που αποτελούνται από τον ίδιο στο τρομπόνι και στα φωνητικά, τον 26χρονο Ιταλό και ταλαντούχο Leonardo Corradi σε άλλα μουσικά όργανα, και τον 47χρονο Γάλλο ντράμερ, Tony Match. Οι τρεις μουσικοί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αποτίνουν αρχικά φόρο τιμής στον διάσημο Jazz μουσικό Jimmy Smith, και στη συνέχεια να ανεβάσουν τους ρυθμούς με τις πιο εμπνευσμένες ερμηνείες τους.
Στις προγραμματισμένες παραστάσεις του Μαρτίου, το κοινό θα πρέπει να αναμένει μια πραγματικά συναρπαστική και αναζωογονητική εμπειρία, με το ταλέντο του Wesley, την ενέργεια του Corradi απαράμιλλη του Smith και άλλων θρύλων της Funk/Jazz μουσικής και τον Match να παίζει σε ηλεκτρονικούς ήχους και αφρικανικούς ρυθμούς.
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
• Κυριακή, 22 Μαρτίου, Λεμεσός, Ravens Music Hall, 19:30
• Δευτέρα, 23 Μαρτίου, Λευκωσία, Θέατρο Δέντρο, 20:30
• Τρίτη, 24 Μαρτίου, Λευκωσία, Θέατρο Δέντρο, 20:30
• Τετάρτη, 25 Μαρτίου, Πάφος, Μαρκίδειο Θέατρο, 20:00
Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα προς πώληση, μέσω της ιστοσελίδας Sold Out Tickets, και σε όλα τα καταστήματα Stephanis Electronics, στην τιμή των €20 και στην είσοδο την ημέρα των παραστάσεων προς €25.
Συνιστάται η αγορά των εισιτηρίων πριν την ημέρα των παραστάσεων λόγω περιορισμένου χώρου και εισιτηρίων.
Σε όλες τις παραστάσεις θα απαγορεύεται το κάπνισμα.
Cloud10 Promotions: 99 498642
Επισκεφθείτε την σελίδα στο Facebook ΕΔΩ.
-
Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου
25 Μαρτίου 2020
-
Ravens
22 Μαρτίου 2020
-
Θέατρο Δέντρο
23 Μαρτίου - 24 Μαρτίου 2020
Σχετικά


Η προπώληση των εισιτηρίων για το Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ, μόλις ξεκίνησε
Το φεστιβάλ παρουσιάζει φέτος 12 μεγάλες συναυλίες

Έρχεται την Κυριακή το 2ο Pernera Street Music Festival
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσική σε εννέα διαφορετικές σκηνές που θα στηθούν στη μέση του δρόμου

Το Theama ανακοίνωσε την επόμενη μεγάλη συναυλία του!
Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του

Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Το φεστιβάλ, που θα μετατρέψει το Minthis Resort στην Πάφο σε έναν ζωντανό χώρο μουσικής και τέχνης.

Έρχεται για άλλη μία καλοκαιρινή συναυλία ο Έλληνας ράπερ Wang, στη Λευκωσία
Μία βραδιά με τον πολυπλατινένιο καλλιτέχνη

νύχτα ΣτΑσου…: Κώστας Μακεδόνας & Χριστιάνα Γαλιάτσου στον Κάτω Δρυ
Μία βραδιά γεμάτη μουσική, φαγητό και κρασί!

Windcraft Music Fest: Πνευστά, τζαζ, παράδοση και ηλεκτρονικοί ήχοι σε μια ξεχωριστή μουσική γιορτή
Όλες οι συναυλίες που θα "παίξουν" στο φετινό φεστιβάλ

Το 2ο Pernera Street Music Festival θα γεμίσει τον Πρωταρά με μουσικούς!
Απόλαυσε μουσική σε 9 διαφορετικές σκηνές που θα στηθούν στη μέση του δρόμου

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά τη Βίκυ Μοσχολιού, σε 3 συναυλίες στην Κύπρο
Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη υπογράφει ένα μοναδικό αφιέρωμα και ερμηνεύει τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού, 20 χρόνια μετά το θάνατο της.

Η Βασιλική Χαρίτωνος ντύνει την Τριανταφυλλένη
Μια ωδή στην παράδοση με βαθιά ανθρώπινη διάσταση

Νίκος Μακρόπουλος και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σε μία μεγάλη συναυλία στο Παραλίμνι
Όλες οι λεπτομέρειες!