Things to Do , Εκδηλώσεις

Ανοιχτά Μαθήματα από το Veramànd Studio Academy

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν η πραγματικότητα γύρω μας αλλάζει ραγδαία και τα νέα δεδομένα φλερτάρουν με το παράλογο, η VERAMàND και το Veramànd Studio Academy συνεχίζουν να πιστεύουν στην δύναμη και τη θέληση του ανθρώπου για εξέλιξη. Μετά από μια γεμάτη δραστηριότητες, επιτυχημένη αλλά και δύσκολη χρονιά, η ακαδημία που συνδυάζει οργανικά την πολιτιστική δραστηριότητα με την πολυμορφική και διεπιστημονική εκπαίδευση, μεταμορφώνεται σε μια πλατφόρμα συνεργασιών και σας προσκαλεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και να στηρίξετε την εξέλιξη.

Μεγάλη Κλήρωση & Πρόγραμμα Αλληλεγγύης

Η καλλιτεχνική διεύθυνση του Veramànd Studio Acàdemy, και όλοι ανεξαιρέτως οι συνεργάτες - καθηγητές - επαγγελματίες - καλλιτέχνες μας, προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία σε όσους παρευρεθούν κατά την ανοιχτή εβδομάδα γνωριμίας, από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, να κερδίσουν μέσα από κλήρωση ένα μήνα δωρεάν μαθημάτων σε κάθε ένα από τα 18 εβδομαδιαία μαθήματα και εργαστήρια που προσφέρει φέτος η ακαδημία. Η κλήρωση αφορά το πρώτο τετράμηνο λειτουργίας και θα πραγματοποιηθεί για κάθε ένα από τα μαθήματα και τα εργαστήρια της φετινής χρονιάς, εφόσον δημιουργηθεί ομάδα τουλάχιστον 3 ατόμων. Η ίδια κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ξανά και για το δεύτερο τετράμηνο “Φλεβάρης - Μάης” 2014, δίνοντας έτσι ξανά την ευκαιρία σε όλους τους σπουδαστές να βοηθηθούν σε δύσκολους καιρούς. Το μέγεθος των βραβείων όλου του έτους αγγίζει τα €2.340.

Επιπλέον, η ακαδημία προσφέρει μειωμένα δίδακτρα αλλά και εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής των διδάκτρων, μέσα από το πρόγραμμα αλληλεγγύης που ανακοινώνει, σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στα προγράμματα σπουδών, αλλά η οικονομική τους κατάσταση δεν το επιτρέπει. Το πρόγραμμα προνοεί μειωμένα δίδακτρα από €20 το μήνα, ή ακόμα και πληρωμή των διδάκτρων σε είδη πρώτης ανάγκης αντί χρημάτων.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 70000625.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close