Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2013
Επειδή η τεχνολογία είναι κάτι που ενδιαφέρει όλους μας, σε όλους τους τομείς της ζωής μας, φέτος στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου 4-9 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά η Εξειδικευμένη Έκθεση Τεχνολογίας η οποία θα στεγάζεται στο περίπτερο έξι. Διοργανωτής η εταιρεία Arvani Investments. Το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία, να επωφεληθεί των προσφορών που θα υπάρχουν αποκλειστικά για τις ημέρες της έκθεσης και να μπει σε κληρώσεις για δώρα τεχνολογίας. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι Δευτέρα μέχρι Σάββατο από τις 17.00 μέχρι τις 22.00 και Κυριακή από τις 10.00 μέχρι τις 22.00. Η έκθεση στηρίζεται από τον επαγγελματικό τεχνολογικό σύνδεσμο CITEA Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τους εκθέτες που θα συμμετέχουν και να λάβει μέρος σε διαγωνισμούς με δώρα τεχνολογίας μέσα από την σελίδα της έκθεσης στο Facebook, με την ονομασία Business and Retail Technology Exhibition. Τα εισιτήρια κοστίζουν €3 και θα υπάρχουν διαθέσιμα στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης. Μέσα στα περίπτερα των εκθετών Τεχνολογίας θα λειτουργεί και τμήμα Πωλήσεως προϊόντων και υπηρεσιών σε τιμές προσφοράς.
Σχετικά
Οι Locomondo έρχονται στη Λεμεσό για το 5ο Off Road Festival All Star
Ένα διήμερο γεμάτο αδρεναλίνη, εντυπωσιακά shows, αγωνιστική δράση, μουσική και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.
Weekend Agenda: 25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, χοροεσπερίδες, θερινό σινεμά και ένα ολόλευκο πάρτι μέσα στη φύση
Μουσική και αστροπαρατήρηση κάτω από το φεγγάρι του Οξύρρυγχου
Το Αρχαίο Ωδείο Πάφου υποδέχεται την αυγουστιάτικη πανσέληνο με μπουζούκια, αφηγήσεις και ξενάγηση στον έναστρο ουρανό.
Δωρεάν εργαστήρια κεραμικής στους Αγίους Βαβατσινιάς
Η Terra Arte CY και ο κεραμίστας Ανδρέας Φασουλίδης προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει βιωματικά την τέχνη του πηλού μέσα από το πρόγραμμα «Technergos».
Ετοιμαζόμαστε για νυχτερινή πεζοπορία στο βουνό με τους Cyprus from Air
Ακολουθώντας αστρικό φως, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ομορφιά του δάσους από μια διαφορετική οπτική
Γιώρκος και Σαής τραγουδούν κάτω από τα αστέρια στο Sandy Beach
Μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά δίπλα στη θάλασσα, γεμάτη ένταση, συναίσθημα και αγαπημένες επιτυχίες
«Beyond the Game»: Μια διαδραστική βραδιά πέρα από τα στερεότυπα στην Πλατεία Ελευθερίας
Έκθεση, βιωματικά εργαστήρια, αθλητικές δραστηριότητες και ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη είσοδο
H ανακοίνωση (και η αφίσα) για τη Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό
64 χρόνια ιστορίας γιορτάζει φέτος η Γιορτή του Κρασιού, με εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης, αλλά και αναβαθμισμένο πρόγραμμα γεμάτο δημοφιλείς παραστάσεις και δεκάδες καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα
Πεζοπορία στο Κάβο Γκρέκο, από το ηλιοβασίλεμα μέχρι την πανσέληνο
Μια βραδινή διαδρομή έξι χιλιομέτρων με εντυπωσιακές εικόνες, φωτογραφικές στάσεις και κέρασμα με κρασί
Δες την πρώτη ανατολή με… pilates και μουσική
Ένα διαφορετικό ξημέρωμα στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Οι «Μέρες Ξηρολιθιάς» έρχονται στο Γούρρι
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην πανάρχαια τέχνη της πέτρας, με δράσεις που αναδεικνύουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου
[Screenings] on the Side: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού "ταξιδεύει" στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Η τελευταία Κυριακή του μήνα στη Λευκωσία, είναι διαφορετική