Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2020
Οι Μέλιsses μόλις κυκλοφόρησαν το music video της νέας τους επιτυχίας Μισή Καρδιά, το οποίο δημιουργήθηκε με τη συμβολή του κοινού και μέσα από μία συγκινητική πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση των νοσοκομείων εν μέσω της πανδημίας. Αντί αμοιβής, οι #Melisses κατέθεσαν το ποσό των 5.000 ευρώ στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Το no1 συγκρότημα της χώρας «έντυσε» το «Μισή Καρδιά», που κυκλοφορεί από την Panik Records, με μία συγκλονιστική homemade ταινία μικρού μήκους, που σκηνοθέτησε ο πολυτάλαντος frontman τους, Χρήστος Μάστορας.
Ξεκινώντας με ένα γράμμα προς το μέλλον, στο video του «Μισή Καρδιά» ξετυλίγεται μία καθηλωτική ιστορία με κεντρικό θέμα τον «ιό» του έρωτα. Άραγε, όταν έχεις ερωτευτεί και αγαπήσει με όλη σου την καρδιά, μπορείς να «γιατρευτείς» αν ξεριζώσεις τη μισή;
Τα πλάνα επιλέχθηκαν από υλικό που έστειλε το κοινό και μαγνητοσκοπήθηκαν μέσα στο σπίτι ή αποτελούν stock εξωτερικών πλάνων πριν από τις απαγορεύσεις. Αντί αμοιβής, οι ΜΕΛΙSSES κατέθεσαν το ποσό των 5.000 ευρώ στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Το «Μισή Καρδιά», σε στίχους και μουσική ΜΕΛΙSSES και STAN Αντιπαριώτη, ξεχώρισε και αγαπήθηκε αμέσως, συνεχίζοντας το μοναδικό σερί των μεγάλων επιτυχιών που μας έχει χαρίσει το κορυφαίο συγκρότημα στα δέκα χρόνια της παρουσίας του. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το τραγούδι κατέκτησε το no1 στο iTunes chart, θέση στην οποία παραμένει επί σειρά εβδομάδων και μπήκε στο top10 του ελληνικού Official Airplay Chart by MediaInspector , όπου αποτελεί highest climber.
Σχετικά
"Η Γιαγιά μου η Κυριακού": Η μαστόρισσα της κυπριακής παράδοσης στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025
Η παράσταση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή και τη μνήμη της Κυριακούς Πελαγία
Eurovision 2026: Υποβλήθηκαν 264 συμμετοχές για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό
O εθνικός τελικός για τον φετινό διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί σε τρεις βραδιές την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου
Eurovision 2026: Μία ακόμα χώρα επιβεβαίωσε την επιστροφή της στον διαγωνισμό
Μετά από την περσινή της απουσία επανέρχεται δυναμικά το 2026
Το πρώτο μου τριαντάφυλλο: Θοδωρής Βουτσικάκης & Λίνα Νικολακοπούλου στην Κύπρο
Τρεις συναυλίες με μουσικό περιεχόμενο από τη σύγχρονη δημιουργία τους αλλά και μια ωραία επιλογή από μεγάλα τραγούδια
Συναυλία ινδικής κλασικής μουσικής με τρεις από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της
Η συναυλία τους, θα αναδείξει το εκφραστικό βάθος της ράγκα (μελωδία) και την περίπλοκη ρυθμική αρχιτεκτονική του τάλα
Ο σπουδαίος Γιώργος Μαργαρίτης, συναντά στην Κύπρο τον γιο του, Κωνσταντίνο Μαργαρίτη
Μαζί τους στη σκηνή θα είναι οι Μαρία Ανδρέου, Γιώτα Χρίστου και Φοίβος Σταύρου
«Πώς να Σωπάσω»: Γιάννης Κρητικός και Πέτρος Κουλουμής μαζί στη σκηνή
Μια ιδιαίτερη συνάντηση δύο σημαντικών φωνών της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής
Commandaria Orchestra & Friends στο Κυπριακό Οινομουσείο
Σειρά συναυλιών μουσικής δωματίου, με τη διακεκριμένη Κύπρια πιανίστρια Σταυρούλα Θωμά
Μια ανατρεπτική συναυλία στην Κύπρο, με τον Χρήστο Θηβαίο και 200 κιθάρες!
Με κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του, καθώς και τραγούδια που αγαπά των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Λοΐζου, Δ. Λάγιου, Θ. Μικρούτσικου κ.ά.