News , Guide

Το μοναδικό πάρκο περιπέτειας στο χωριό, επιστρέφει

Έφτιαξε μάλιστα έναν κατάλογο με κανόνες!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2020

Το μοναδικό Adventure Mountain Park στο χωριό Κυπερούντα... επιστρέφει κι αυτή η είδηση μάς κάνει πολύ χαρούμενους και μας δίνει την καλύτερη επιλογή για εξόρμηση στο χωριό! 

Το Adventure Mountain Park βρίσκεται στην Κυπερούντα, στους πρόποδες του Τροόδους. Λειτουργεί ως Πάρκο Δραστηριοτήτων από το 2009 και είναι πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο από την Α.Ν.Α.Δ. για παροχή δραστηριοτήτων ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού σε εταιρείες και οργανισμούς με στόχο την ενδυνάμωση σχέσεων και απόδοσης προσωπικού (corporate team building activities).

Οι συγκεκριμένες δραστηριότητες οργανώνονται κατόπιν συνεννόησης με τον εκάστοτε οργανισμό, αναλόγως των αναγκών και των προδιαγραφών της ομάδας. Το πάρκο προσφέρει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων όπως: Laser tag, Orienteering, Aναρρίχηση βράχου, τοξοβολία, Paintball γηπέδου ή δάσους, Paintball shooting race, Tryolean traverse, Πεζοπορία στα βουνά της περιοχής, ενώ διαθέτει και οργανωμένο κατασκηνωτικό χώρο. Ο κατασκηνωτικός χώρος του Πάρκου έχει όλες τις παροχές όπως ζεστό-κρύο νερό, ντους, ηλεκτρικό ρεύμα στην εξωτερική τραπεζαρία και χώρο ψησταριάς.

Τέλος, το Adventure Mountain Park διαθέτει εστιατόριο με κυπριακή κουζίνα, υπαίθρια καφετέρια, βοτανικό κήπο, παιχνιδότοπο, όπως και ανοιχτό χώρο διεξαγωγής παιδικών πάρτυ και άλλων εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων. 

Επαναλειτουργία με κανόνες
Μάλιστα, το πάρκο ανανκοινώνει ότι επαναλειτουργεί στις 21 Μαΐου, ακολουθώντας τις κυβερνητικές οδηγίες και κανονισμούς. 
Εξ ου και δημιούργησαν έναν κατάλογο από κανόνες που θα διέπουν τις λειτουργίες τους, μόνο για τη δική σας ασφάλεια και ευημερία (παρακαλούμε δείτε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/2LBRuWd ).

Και αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 99674126 ή στο george@adventuremountainpark.com.

Μάθε περισσότερα: www.adventuremountainpark.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close