Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Σε αυτόν τον νέο, εντυπωσιακό πολυχώρο γεύσης θα δοκιμάσεις 7 διαφορετικές κουζίνες

Ένας νέος υπέροχος πολυχώρος, ανοίγει τις πόρτες του!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2020

Tο Gastroland Project, είναι το νέο street food project που φέρνει νέο αέρα στο κέντρο της Λάρνακας, δημιουργώντας για πρώτη φορά μέσα στον ίδιο χώρο επτά διαφορετικούς γευστικούς σταθμούς, ανοίγει τις πύλες του για τους food lovers και όχι μόνο.

Πολλοί σεφ, διαφορετικά μενού, αυθεντικές γεύσεις, ένας ενιαίος χώρος... Αυτό είναι το Gastroland Project, το νέο multi-kitchen project, που δημιουργήθηκε στη Λάρνακα και ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του την Τετάρτη 17 Ιουνίου.

Πρόκειται για μία νέα και ιδιαίτερα νόστιμη, καλαίσθητη και πρωτότυπη πρόταση, που αφορά το χώρο της εστίασης, και στόχο έχει -όπως θα καταλάβεις κι εσύ- να δώσει πολλαπλές επιλογές στους λάτρεις του καλού φαγητού, όλες τις ώρες, κάθε στιγμή της ημέρας! 

Το Gastroland Project θα το βρεις στην οδό Δημητράκη Διανέλλου, σε έναν πολύ όμορφο και γουστόζικο χώρο. Κι εκεί θα στηθείς στην ουρά του, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, τόσο σε φαγητό όσο και σε γλυκό, αλλά και καφέ, καθώς επίσης και σε ροφήματα! 

Όλα ξεκίνησαν από το πάθος και την αγάπη των δημιουργών του για ποιοτικό φαγητό, αλλά και το όραμά τους να δημιουργήσουν έναν πολυπολιτισμικό χώρο ενιαίας στάσης όπου άνθρωποι (ανεξάρτητα από την εθνικότητα, την κληρονομιά και την καταγωγή τους) να μπορούν να συναντηθούν και να απολαύσουν υψηλής ποιότητας, αυθεντικά παρασκευασμένα και φρέσκα πιάτα που σε καθημερινή βάση.

Εδώ λοιπόν θα βρεις (κυριολεκτικά) σχεδόν τα πάντα!

Στο Gastroland Project συγκεντρώθηκαν διάφορες κουζίνες: ασιατική, μεξικάνικη, κυπριακή, γαλλική, ινδική, ιταλική, επιλογές sushi κ.ά. ενώ εδώ θα ζήσεις και το live cooking concept όπου διάφορες συνταγές θα εκτελούνται μπροστά στα μάτια σου... Ναι, όλα αυτά συνυπάρχουν κάτω από την ίδια στέγη... καθώς επίσης και διάφορα άλλα εδέσματα!

Θα μπορείτε επίσης να βρεις αυθεντικές γεύσεις παγωτού, βάφλες, κρέπες, smoothies, φρέσκους χυμούς, επιλεκτικά τυριά και αλλαντικά και πολλά άλλα.

Επίσης θα λειτουργεί και κατάστημα Coffee Island μέσα στη Gastroland Project!  

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από έναν πολυχώρο! Ενα ταξίδι γεύσεων, από την Ασία στην Ευρώπη, στη χώρα της κρέπας, της βάφλας αλλά και του παγωτούμ με πολλές επιλογές που αξίζει να το ζήσεις!
Ανυπομονούμε να τον επισκεφθούμε! 

Πληρ. 70 003533.
Ωράριο λειτουργίας:
Δ-Κ 08:00-00:00 (Gastroland)
Δ-Κ 06:30-00:00 (Coffee Island)

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close