Μουσική , Music News

Shakira και Ρέμος σε ένα μεγάλο τριήμερο πάρτι στην Κύπρο

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2020

Θυμάστε τον ντόρο που έγινε με την είδηση ότι η διάσημη τραγουδίστρια Shakira και ο επίσης διάσημος σύζυγός της και άσος του ποδοσφαίρου Gerard Pique απέκτησαν το δικό τους πολυτελές εξοχικό στην Κύπρο, αφού αγόρασαν πολυτελή έπαυλη στον Αγιο Γεώργιο Πέγειας, στην επαρχία της Πάφου;

Ε λοιπόν αναμένεται να γίνει μεγαλύτερος ντόρος όταν ολοκληρωθούν οι επαύλεις.

Κι αυτό, γιατί, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στην Πάφο, Μάριο Ιγνατίου, με την ολοκλήρωση ολόκληρου του έργου στην περιοχή των Θαλασσινών Σπηλιών, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ακρωτηρίου Αγίου Γεωργίου της Πέγεια, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, με σκοπό να καλωσορίσουν και να παραδόσουν στους ιδιοκτήτες τις κατοικίες τους. 

Πρόκειται για ένα τριήμερο πάρτι καλωσορίσματος των νέων ιδιοκτητών της περιοχής, στο οποίο μάλιστα θα τραγουδήσουν τόσο η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, όσο και ένας άλλος Ελλαδίτης αγαπημένος καλλιτέχνης, ο Αντώνης Ρέμος. 

Ακούστε το απόσπασμα από την εκπομπή Πρωτοσέλιδο:

 

 

Υπερπολυτελής βίλα με θέα την Γερόνησο
Η διώροφη έπαυλη είναι κτισμένη σε γη 2.500τ.μ., είναι λειτουργική, βρίσκεται στην καρδιά του Ακάμα, διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, ένα δωμάτιο έχει διαμορφωθεί σε home cinema, τεράστιο σαλόνι, κάβα με κρασιά, τζακούζι, σπα, θερμαινόμενη πισίνα και μεγάλη εξωτερική πισίνα με κήπους. Η εξωτερική πισίνα έχει θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου και τα ηλιοβασιλέματα είναι μοναδικά και μαγευτικά με φόντο την Γερόνησο.


Στο πολυτελές resort που βρίσκεται η έπαυλη της Σακίρα υπάρχει γυμναστήριο, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, ποδηλασία, ιππασία, παιδότοποι, ένα από τα μεγαλύτερα αν όχι το μεγαλύτερο spa στην Κύπρο, εστιατόρια, υπηρεσίες θυρωρού κ.λπ., και γειτονεύει με υπερπολυτελές ξενοδοχείο υπό κατασκευή το οποίο θα εξυπηρετεί και τις επαύλεις, αφού θα διαθέτει οκτώ εστιατόρια διεθνούς κουζίνας.
Δίπλα στο resort, είναι υπό ανέγερση ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο 5 αστέρων και αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα. Στην πλατεία του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης θα μπορέσει να απολαύσει τα οκτώ εστιατόρια, μπαρ, bowling, spa, waterpark και πολλές άλλες υπηρεσίες που θα παρέχει το έργο.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close