Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2020
Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να ενισχυθούν από το µεσηµέρι και µετά σε µέτριους µέχρι ισχυρούς, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια µέχρι πολύ ισχυρούς, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη και στα δυτικά παράλια µέχρι ταραγµένη, ενώ από το µεσηµέρι και µετά θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα παράλια και γύρω στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά αναµένεται να σχηµατιστούν αραιή οµίχλη ή και οµίχλη καθώς και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα δυτικά.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Κυριακή και µη αξιόλογη µεταβολή µέχρι την Τρίτη, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά

Αλλαγή σκηνικού με δροσερότερες μέρες και αποχώρηση του καύσωνα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ο Στρόβολος ανοίγει το Δημοτικό Μέγαρο για το κοινό (λόγω ζέστης)
Ανοικτός για χρήση από το κοινό, κλιματιζόμενος χώρος στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου κατά την καλοκαιρινή περίοδο

Το νέο, ειδυλλιακό resort της Αγίας Νάπας είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του
Ένα premium adults-only καταφύγιο, όπου η μυκονιάτικη αρχιτεκτονική συναντά τη φυσική ομορφιά της Αγίας Νάπας.

Ανακαλύψαμε το νέο glamping spot, ένα κρυμμένο μέρος, για ήρεμη διαμονή μέσα στη φύση, με φόντο τη θάλασσα
Το απόλυτο hideaway στην Κύπρο

Αν είσαι κάτοχος ιστορικού αυτοκινήτου, αυτό σε αφορά!
Κάλεσμα για δήλωση συμμετοχής στο 5ο Φεστιβάλ Μηχανοκίνητου Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Αγίας Νάπας

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τη διεκδίκηση υποτροφιών από το ENAVSMA Foundation
Νέα ημερομηνία η 1η Αυγούστου

Travel + Leisure: Tο No 1 νησί στον κόσμο και στην Ευρώπη είναι ελληνικό
Με λευκά χωριά και απέραντες αμμουδιές


Η Wizz Air επιστρέφει Ισραήλ – Οι πτήσεις για Τελ Αβίβ ξεκινούν από 8 Αυγούστου και τιμές από €39.99
Η νούμερο ένα αερογραμμή χαμηλού κόστους του Ισραήλ, επιστρέφει ένα μήνα νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο

Έρχεται η 1η διεθνής Ολυμπιάδα ανθρωποειδών ρομπότ στην Ελλάδα
Μία μοναδική εμπειρία που συνδέει το σήμερα με το αύριο

Η μεγαλύτερη Legoland του κόσμου μόλις άνοιξε σε μια ασιατική χώρα
Σήμερα υπάρχουν 12 πάρκα σε όλο τον πλανήτη

H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 7 υπέροχους προορισμούς, με τιμές από €16.99 (μόνο για 2 μέρες)
Κλείσε το επόμενό σου ταξίδι με πολύ οικονομικό εισιτήριο