22 May 2026
Things to Do , Εκδηλώσεις

Στηρίζουμε μαζί το Δικαίωμα Ελπίδας μέσα από ένα ξεχωριστό κοκτέιλ γκαλά

Φιλανθρωπική βραδιά αγάπης και στήριξης για νέους με αναπηρίες

Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2026

Σας προσκαλούμε στο φιλανθρωπικό κοκτέιλ γκαλά που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαίου 2026 στις 20:00 το βράδυ στην Οικία της Κυρίας Γιώτας Ζαβού στη Λεμεσό. 

(Σωκράτους 8, 4103) 

Στηρίζουμε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα Ελπίδας». 

Το «Δικαίωμα Ελπίδας» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος παρέχει εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης και θεραπειών σε νέους με αναπηρίες άνω των 22 ετών. 

Η τιμή εισόδου είναι €50 και ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος γι’ αυτό συνιστάται η έγκαιρη κράτηση/ αγορά εισιτηρίου.

Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν λαχνούς και να συμμετάσχουν σε κληρώσεις με πλούσια δώρα αλλά και μια ξεχωριστή ευκαιρία να συνδεθούμε με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες. 

Παρουσιαστής της βραδιάς ο Master of Ceremonies Λουκάς Χριστοδουλίδης. 

Πληροφορίες & Κρατήσεις:

99 07 67 32 – (Χαράλαμπος Πίτρος) 

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν απευθείας στο εγγεγραμμένο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα Ελπίδας» (Αρ. Μητρώου ΛΑΡ/Σ/6), με την έκδοση σχετικής απόδειξης.

Σας περιμένουμε σε μια βραδιά που θα κάνει τη διαφορά! 

download.png

Σχετικά

Ατζέντα
April 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close