Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2020
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ θερμή αέρια μάζα καθώς και αραιή σκόνη αναμένονται από το Σάββατο.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευμα, στα δυτικά, μέχρι δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα παρατηρηθούν αυξημένες ψηλές και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, στα υπήνεμα ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά πιθανό να σημειωθούν παροδικές ελαφρές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει γενικά μικρή άνοδο, αλλά στα ορεινά άνοδο.
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά πιθανό να σημειωθούν παροδικές ελαφρές βροχές και σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, στο εσωτερικό και στα ορεινά, και πιο πάνω στα παράλια.
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, στο εσωτερικό και στα ορεινά, και πιο πάνω στα παράλια.
Σχετικά
Καλοκαιρινές Βραδιές με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο Elysium
Τέσσερις αξέχαστες βραδιές γεμάτες μουσική, εκλεκτές γαστρονομικές εμπειρίες και τη μοναδική κομψότητα της Μεσογείου
Η Lidl Κύπρου διαχρονικά δίπλα στους νέους, μέσα από την Παγκύπρια Κατασκήνωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Με ουσιαστική προσφορά προς το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, η Lidl Κύπρου στήριξε, για ακόμα μια χρονιά, μια εβδομάδα εμπειριών, μάθησης και κοινωνικής ενδυνάμωσης για 50 μαθητές από όλη την Κύπρο
Αφιέρωμα: Τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές
5 κυπριακά ξενοδοχεία για διακοπές με παιδιά
Επαρχία Αμμοχώστου: Ένας προορισμός, χιλιάδες αναμνήσεις
Μια διαχρονικά αξιόπιστη επιλογή για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, ιδανική για κάθε επισκέπτη!
Ξέρουμε σε ποια πισίνα θα κάνεις τις βουτιές σου αυτό το καλοκαίρι στη Λευκωσία
Η καλοκαιρινή σου απόδραση δροσιάς στη Λευκωσία
Αίθριος σήμερα ο καιρός – Πότε και πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Voici La Mode: Νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης με CEO τον Μιχάλη Αντωνιάδη
Η κίνηση αυτή αποτυπώνει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τη φιλοσοφία του Ομίλου: μια ισχυρή οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς που εξελίσσεται διαρκώς
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σιακόλας, ιδρυτής του Ομίλου CTC
Σε ηλικία 98 ετών έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας, Νίκος Σιακόλας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα στην υγεία του
Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
Έχει παίξει σε σειρές που ήταν σταθμοί στην ελληνική τηλεόραση όπως «Γιούγκερμαν», «Πανθέοι», «Η γειτονιά μας», «Οι φρουροί της Αχαϊας»