Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2020
Το Grand Forest κατάφερε να διακριθεί και φέτος ως το κορυφαίο στην κατηγορία του ξενοδοχείο, των Όσκαρ της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.
Σε μια ιδιαίτερη χρονιά που δοκιμάστηκαν όχι μόνο οι υψηλές υπηρεσίες και οι εξατομικευμένες εμπειρίες που προσφέρουν τα ξενοδοχεία, αλλά και η συλλογική ευθύνη, η προνοητικότητα και η επιμονή στην ασφαλή διαμονή, το Grand Forest κατάφερε να διακριθεί και φέτος ως το κορυφαίο στην κατηγορία του ξενοδοχείο, των Όσκαρ της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.
Το Grand Forest των 8 κτιρίων, των 62 σουιτών και των ατμοσφαιρικών σαλονιών της αλπικής εξοχής, με ένα εστιατόριο και ένα σαν «γυάλινο» σπα, ήρθε πριν από λίγα χρόνια για να ανεβάσει τα στάνταρ της φιλοξενίας στο πιο ατίθασο κομμάτι της Ηπείρου. Στο πολυεπίπεδο σχήμα του, η τοπική αρχιτεκτονική αποκτά νέα διάσταση μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση. Γκρίζα κεραμίδια, πέτρινες προσόψεις, ογκώδη δοκάρια και η so british εσωτερική διακόσμηση προσδίδουν στο ξενοδοχείο την απαραίτητη ατμόσφαιρα ενός σαλέ στο βουνό.

Λίγα λεπτά από το γραφικό και γεμάτο ιστορία Μέτσοβο, και σε απόσταση βαθιάς αναπνοής από τα τρία χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής, το Grand Forest είναι ένας προορισμός τεσσάρων εποχών, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες όπως το κυνήγι της άγριας τρούφας, την εξερεύνηση της Βάλια Κάλντα, τις γευσιγνωσίες των απολαυστικών κρασιών της περιοχής, τα πικ νικ στις όχθες της λίμνης του Μετσόβου.
Πηγή: huffingtonpost.gr
Σχετικά
Καλοκαιρινές Βραδιές με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο Elysium
Τέσσερις αξέχαστες βραδιές γεμάτες μουσική, εκλεκτές γαστρονομικές εμπειρίες και τη μοναδική κομψότητα της Μεσογείου
Η Lidl Κύπρου διαχρονικά δίπλα στους νέους, μέσα από την Παγκύπρια Κατασκήνωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Με ουσιαστική προσφορά προς το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, η Lidl Κύπρου στήριξε, για ακόμα μια χρονιά, μια εβδομάδα εμπειριών, μάθησης και κοινωνικής ενδυνάμωσης για 50 μαθητές από όλη την Κύπρο
Αφιέρωμα: Τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές
5 κυπριακά ξενοδοχεία για διακοπές με παιδιά
Επαρχία Αμμοχώστου: Ένας προορισμός, χιλιάδες αναμνήσεις
Μια διαχρονικά αξιόπιστη επιλογή για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, ιδανική για κάθε επισκέπτη!
Ξέρουμε σε ποια πισίνα θα κάνεις τις βουτιές σου αυτό το καλοκαίρι στη Λευκωσία
Η καλοκαιρινή σου απόδραση δροσιάς στη Λευκωσία
Αίθριος σήμερα ο καιρός – Πότε και πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Voici La Mode: Νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης με CEO τον Μιχάλη Αντωνιάδη
Η κίνηση αυτή αποτυπώνει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τη φιλοσοφία του Ομίλου: μια ισχυρή οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς που εξελίσσεται διαρκώς
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σιακόλας, ιδρυτής του Ομίλου CTC
Σε ηλικία 98 ετών έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας, Νίκος Σιακόλας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα στην υγεία του
Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
Έχει παίξει σε σειρές που ήταν σταθμοί στην ελληνική τηλεόραση όπως «Γιούγκερμαν», «Πανθέοι», «Η γειτονιά μας», «Οι φρουροί της Αχαϊας»