Θέατρο , News

«Το Τρίτο Στεφάνι»: Η μεγάλη ελλαδική θεατρική παραγωγή, για δυο βραδιές στο διαδίκτυο

Δείτε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε ηλετρονικά εισιτήρια

Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2020

Μια από τις μεγαλύτερες και πολυαναμενόμνες θεατρικές παραγωγές της νέας καλλιτεχνικής περιόδου, «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή, που ανέβασε το θέατρο Παλλάς λίγες μόλις ημέρες πριν το lockdown, δίνει διαδικτυακό ραντεβού με το κοινό. Η παράσταση, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με πρωταγωνίστριες τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου, θα παρουσιαστεί μέσω της πλατφόρμας του VIVA.gr, για δύο μόνον  παραστάσεις, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου.

«Το Τρίτο Στεφάνι», σε σκηνοθ. Κ. Μαρκουλάκη, με τις Μ. Καβογιάννη & Μ. Κίτσου, στο Θέατρο Παλλάς.

Με καταγραφή υψηλής ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο παράστασης, με χρήση πολλαπλών καμερών και με ειδικά διαμορφωμένη τηλεσκηνοθεσία υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, οι Θεατρικές Σκηνές επιχειρούν να μεταφέρουν την μαγεία του.

Το μυθιστόρημα–σταθμός του Ταχτσή, από τα πλέον αγαπημένα του ελληνικού κοινού διαχρονικά, που στο παρελθόν έγινε σήριαλ από τον Γιάννη Δαλιανίδη και αποτέλεσε υλικό για πολύ επιτυχημένες παραστάσεις σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και Θανάση Παπαγεωργίου, είναι μια κατάθεση μνήμης όπου μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων περνάει ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Όχι με διάθεση διδακτική, αλλά μ᾽ ένα σπάνιο χιούμορ που αναδεικνύει καίρια όλα εκείνα για τα οποία αξίζει να παλεύει κανείς στη ζωή.

Στην παράσταση του «Παλλάς» το έργο παρουσιάζεται σε ολοκαίνουργια διασκευή που αναδεικνύει τις αφηγηματικές αρετές και την ποίηση του μυθιστορήματος, σεβόμενη την πρόθεση του συγγραφέα για μια ιστορία που, όπως και η ζωή, ανοίγει και κλείνει σαν κύκλος. Ένας εικοσαμελής θίασος σημαντικών ηθοποιών μπαίνει στη δίνη της νέας, πρωτότυπης μουσικής του Μίνου Μάτσα, φέρνοντας επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής.

Μπορείτε να κλείσετετε ηλεκτρονικά εισιτήρια εδώ 
 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close