Eating News , Εστιατόρια

Γνωστό εστιατόριο της πρωτεύουσας μάς καλεί να στηρίξουμε την εστίαση

Και φέρνει στο σπίτι σου λίγη από τη λάμψη του μενού του

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2020

Από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της πρωτεύουσας, το Bottega Amaro... είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, είτε για πρωινό καφεδάκι, μεσημεριανό είτε για χαλαρό ποτάκι το βράδυ απολαμβάνοντας πιάτα της ιταλικής κουζίνας. Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη και το ημικυκλικό μπαρ ο απόλυτος χώρος να αράξεις με την παρέα.

Μέχρι όμως να μπορέσει να σε φιλοξενήσει ξανά σε μία από τις υπέροχες θέσεις του, αναλαμβάνει να σου φέρει στο σπίτι σου τα καλοφτιαγμένα πιάτα του, προσφέροντας υπηρεσία delivery.

Με πρόσφατη ανάρτησή του επίσης μας καλεί να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις εστίασης του τόπου μας! Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς και ταυτόχρονα στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και το ποιοτικό φαγητό!

 "Βρεθήκαμε στην ίδια ατυχή θέση στο παρελθόν και καταφέραμε να το ξεπεράσουμε λόγω της αφοσίωσης της ομάδας μας στην επιμονή και την επιμονή.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τεράστια υποστήριξή σας από την τελευταία φορά που ανοίξαμε ξανά τις πόρτες μας τον Μάιο. Νιώσαμε την απόλυτη ευχαρίστηση βλέποντας γνωστά πρόσωπα αλλά και γνωρίζοντας νέα.

Δυστυχώς, η τρέχουσα κατάσταση είναι ένα ακόμη μεγαλύτερο χτύπημα για το επάγγελμά μας, καθώς αυτή τη φορά το κλείσιμο και το lockdown είναι στη μέση της εορταστικής περιόδου.

Η οικονομική δυσκολία επεκτείνεται σε ΟΛΑ τα επίπεδα της βιομηχανίας μας, που κυμαίνονται από γεωργούς, κρεοπωλεία, προμηθευτές, ανθοπωλεία και η λίστα συνεχίζεται. Η "τροφή" που παρέχεται από ένα μόνο γεύμα σε ένα εστιατόριο εκτείνεται πολύ πέρα ​​από το φαγητό που σερβίρεται σε ένα πιάτο.

Παραμένουμε δεσμευμένοι και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την επιβίωση των εστιατορίων μας και για όλους στο επάγγελμά μας. Υποστηρίξτε τα εστιατόρια της πόλης σας παραγγέλλοντας αυτήν την περίοδο των γιορτών. Η επιβίωσή τους εξαρτάται από αυτό.

Ελπίζουμε να σας δούμε στις αρχές του 2021. Μέχρι τότε, ευχόμαστε να είστε ασφαλείς, να απολαύσετε την περίοδο των διακοπών και να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα".

 

We have been in this unfortunate position before, and we have managed to get through it because of our team's dedication...

Δημοσιεύτηκε από Bottega Amaro στις Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close