Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2020
Το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, ανταποκρινόμενο στα πρόσφατα μέτρα για την πανδημία, έχει μεν αναβάλει τις παραστάσεις του μέχρι τις 31/12/2020, παραμένει όμως δραστήριο και μας δίνει την ευκαιρία να δωρίσουμε ό,τι πολυτιμότερο τα φετινά Χριστούγεννα. Η ομάδα του θεάτρου ανοίγει ξανά την αυλαία στη ζωή επαναλαμβάνοντας τη συνεργασία της με το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας με τη διοργάνωση αιμοδοσίας επί σκηνής την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 από τις 11πμ μέχρι τις 3μμ.
Η αιμοδοσία θα γίνει υπό την καθοδήγηση του προσωπικού του Κέντρου Αίματος, θέλοντας να τηρηθούν όλα τα μέτρα για τη διαχείριση την πανδημίας. Θα απευθύνεται σε 80 μόνο αιμοδότες που θα κλείσουν ραντεβού (δέκα αιμοδότες ανά 30 λεπτά) καλώντας στο 22 797979 (Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 11πμ – 3μμ).
Αποκλείονται από την αιμοδοσία άτομα που ταξίδεψαν οπουδήποτε εκτός Κύπρου, άτομα που έχουν συμπτώματα ίωσης ή/και οποιασδήποτε κλινικά αποδεδειγμένης αναπνευστικής νόσου και άτομα που ήρθαν σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο ή ύποπτο κρούσμα για διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία άφιξης από το εξωτερικό/ ίωσης/ επαφής, αντίστοιχα. Άτομα που νόσησαν με covid-19 αποκλείονται για περίοδο 21 ημερών από το αρνητικό αποτέλεσμα.
Σχετικά
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τρία ανοιξιάτικα markets
Δήλωσε συμμετοχή για ένα δικό σου εργαστήρι
Ρωτήσαμε το ChatGPT ποιες δραστηριότητες μας προτείνει να κάνουμε στην Λευκωσία
10 όμορφα πράγματα για να κάνεις εντός και στα πέριξ της πρωεύουσας
Αρεδιώτικο Καρναβάλι 2025: Πάμε στο χωριό να γιορτάσουμε με αποκριάτικη παρέλαση
Δήλωσε συμμετοχή μέχρι 07 Φεβρουαρίου
8+1 πολύ κουλ στέκια στην Έγκωμη για φοιτητές και όχι μόνο
Γουστόζικοι χώροι για διάβασμα, χαλάρωση αλλά και διασκέδαση
Φιλανθρωπική μουσική βραδιά για τα αδέσπωτα ζώα με αγαπημένους καλλιτέχνες
Στην Παλιά Λευκωσία
Οι αγαπημένες πριγκίπισσες Έλσα, Γιασμίν και Σταχτοπούτα έρχονται στη Λεμεσό
Στο πιο μαγικό και διασκεδαστικό Carnival Party για μικρούς και μεγάλους!
Μια νέα αγορά δίπλα στη λίμνη ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της
Με χειροποίητες και σπιτικές δημιουργίες
Η Δερύνεια μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση για καλό σκοπό με φαγητό, ποτό και μουσική
Για τα εγκαίνια του Γραφείου Νεολαίας
Το διάσημο Εθνικό Μπαλέτο της Γεωργίας έρχεται για μια φαντασμαγορική βραδιά στην Κύπρο
Ένα σύνολο από περίπου πενήντα καλλιτέχνες, χορευτές και μουσικούς
Δωρεάν εκπαιδευτικά βιωματικά εργαστήρια στην Αγία Νάπα
Με θέμα «Ταξιδεύω στις Ρίζες μου»