Nightlife & Music

Close up: DJ K

Η μουσική ήταν ανέκαθεν το μεγάλο του πάθος και η μεγάλη του αγάπη...

Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2013

Ηλικία: 35 ετών
Aπό: Λευκωσία
Music Genre: Nu Disco & Deep House/Edits & "DJ K Beats"
Life motto: "Everything happens for a reason"

Από μικρός άκουγα ραδιόφωνο, μάζευα κασέτες και δίσκους με τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες και έφτιαχνα mixtapes για μένα και τα φιλαράκια μου! Στα πάρτι μας ήμουν ο 'DJ'... ήμουν πάντα τρελαμένος με την ηλεκτρονική dance μουσική και παρακολουθούσα τα διάφορα trends που περνούσε η μουσική βιομηχανία από τα 90's μέχρι και σήμερα, έχοντας ωστόσο ιδιαίτερη αδυναμία στη house μουσική με τα διάφορα παρακλάδια της. Αισθάνομαι ότι μπορώ να ψυχολογώ τον κόσμο και να του μεταδίδω την ενέργειά μου. Επίσης πολύ βασικό για τη δουλειά αυτή είναι το να έχεις καλή μουσική παιδεία, γιατί μόνο η πρόσβαση στο διαδίκτυο από όπου θα κατεβάζεις κομμάτια, θεωρώ ότι δεν αρκεί για να θεωρείσαι DJ. Μαθαίνοντας να μιξάρω και να εξοικειώνομαι με το αντικείμενο, έπρεπε να αρχίσω να παίζω με CD players... Τότε έγινε πλέον ξεκάθαρο για μένα ότι το επόμενο βήμα θα ήταν η digital τεχνολογία, λόγω της ευελιξίας που σου προσφέρει για να δημιουργήσεις τόσο σε χρόνο realtime όσο και στο στούντιο, αλλά και της ευκολίας στη μεταφορά. Εξάλλου, η παραπάνω μουσική και ειδικά η ηλεκτρονική, κυκλοφορεί σε mp3 και digital μορφή, παρέχοντας έτσι περισσότερες διευκολύνσεις στον DJ. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν γνωρίζω κόσμο σε διάφορα gigs μου, που είτε πέρασε καλά είτε τον άγγιξε η μουσική, ή ακόμα όταν με ρωτούν τον τίτλο ενός κομματιού που τους άρεσε... αυτά για μένα είναι τα ωραία του να είσαι DJ... Υπάρχουν φυσικά και τα αρνητικά του επαγγέλματος, όπως το ξενύχτι, η κούραση και οι 'κουραστικοί'! Όπου υπάρχει θάλασσα, γαλανός ουρανός, όμορφες παραλίες και φυσικά καλή ενέργεια, είναι για μένα τo ιδανικότερο μέρος για να παίζω μουσική. Αν έπρεπε να διαλέξω μια παραλία για το ιδανικότερο πάρτι θα ήταν σίγουρα το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο! To καλύτερο album όλων των εποχών; Πολλά... τα 'Thriller' και 'Bad' του Michael Jackson, το 'Achtung Baby' των U2, το 'Ray of Light' της Madonna, το 'The College Dropout' του Kanye West, τα 'Resistance' και '2nd Law' των Muse... θα μπορούσα να συνεχίσω για ώρες! Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ή υπήρξε ο καλύτερος DJ όλων των εποχών. Ο καλύτερος DJ για μένα είναι αυτός που θα γουστάρω τη μουσική του, θα με κάνει να 'ξεβιδωθώ' στο χορό, να περάσω μια τέλεια βραδιά με την παρέα μου και να θέλω να τον ξανακούσω. Εμένα μπορεί να είναι 'αυτός' ο αγαπημένος μου, εσένα 'εκείνος' και πάει λέγοντας. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στη Λευκωσία στο "Sushi La Bar" και με καινούργια συνεργασία στο "Hustle" και στη Λεμεσό στο "Meli Bar" στην πλατεία Σαριπόλου.

Set of 5
1. Συνήθως παίζω στο warm up session Simone Fedi - 'Bitter Devotion' (Ewan Pearson BandAPella). Πανέμορφο smooth κομμάτι με ταξιδιάρικα vocals, τέλειο για την αρχή του set μου.
2. Με κάνει να χορεύω So Phat! - 'A Love Bizarre' (Solomun remix). Ο Solomun έκανε και πάλι το θαύμα του! Απίθανο dark beat με μια αρίθμηση αλά 'A, B, C, DÉ.!' και πάμε!
3. Ξεσηκώνει τα dance floors Nicolas Jaar - 'And I say' (Xinobi edit). Ένα uplifting remix, γεμάτο percussions, από τον Xinobi, ο οποίος έκανε το κομμάτι τού Jaar αγνώριστο και τρομερά χορευτικό!
4. Δεν λείπει ποτέ από το set μου Cosmonauts - 'El Toro' (Italo dub) Ένα Groovy Italo - Disco κομμάτι για πολύ 'ξεβίδωμα'! Τρομερή ενέργεια, που σου φτιάχνει τη διάθεση με τη μία!
5. Έχω κολλήσει μαζί του αυτή την εποχή Miguel Campbell
- 'Rockin' Beats' Catchy με super filtered vocals! Σε κάνει να
χοροπηδάς πάνω-κάτω!

Το διάβασες; Τώρα μπορείς να το ακούσεις στο mixcloud/timeoutcyprus

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close