Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2021
Κάποιοι έχουν αδυναμία στις ρομαντικές ταινίες, στις κωμωδίες ακόμα και στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Υπάρχουν και αυτοί όμως (που σίγουρα έχουμε, έστω και έναν στην παρέα μας) που λατρεύουν να βλέπουν ταινίες θρίλερ.
Αν είσαι ένας από αυτούς και επιθυμείς να περάσεις το βράδυ σου, κάπως «σκοτεινά» ρίξε μια ματιά στις παρακάτω ταινίες που συλλέξαμε και σίγουρα θα βρεις μία να σε εντυπωσιάσει από το trailer.
Ο αόρατος άνθρωπος – The invisible man (2020)
Ο πρώην σύντροφος μιας γυναίκας πεθαίνει και της αφήνει ως κληρονομιά ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του, με την ίδια να υποψιάζεται ότι πρόκειται για παγίδα. Μια σειρά από παράξενες συμπτώσεις θα αποβούν σχεδόν θανατηφόρες, ενώ η ίδια προσπαθεί να αποδείξει στον περίγυρό της ότι καταδιώκεται από μια αόρατη παρουσία που τη στοιχειώνει.
Ο Φάρος - The Lighthouse (2019)
Στα 1890, σε μυστηριώδες και εντελώς αποκομμένο από τον πολιτισμό ξερονήσι έξω από τη Νέα Αγγλία, δύο άνδρες έρχονται αντιμέτωποι με τη λογική και τη σημασία της ύπαρξής τους, έχοντας ως μοναδική φροντίδα την αδιάκοπη και σωστή λειτουργία ενός φάρου.
Το τελευταίο σπίτι αριστερά -The Last House on the Left) (2009)
Το ίδιο βράδυ που φτάνουν στο απομονωμένο σπίτι δίπλα στη λίμνη Κόλινγουντ, η Μαρί και η φίλη της, Πέιτζ πέφτουν θύματα απαγωγής από τον ψυχοπαθή δραπέτη Κρουγκ και τη συμμορία του – την ψυχασθενή Σάντι, τον σαδιστή αδερφό του, Φράνσις και τον ανίσχυρο γιο του, Τζάστιν.
Τρομοκρατημένη κι ενώ οι απαγωγείς της, τη θεωρούν νεκρή, η Μαρί ξέρει ότι η μόνη ελπίδα της για να επιζήσει είναι να καταφέρει να φτάσει στους γονείς της, Τζον και Έμα. Δυστυχώς όμως, γι’ αυτήν οι απαγωγείς της αναζητούν καταφύγιο στο μόνο μέρος που η Μέρι θα ήταν ασφαλής. Όταν η οικογένειά της θα πληροφορηθεί την τραγική αυτή ιστορία, θα κάνει τους τρεις ξένους να καταριούνται τη μέρα που μπήκαν στο τελευταίο σπίτι αριστερά.
Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι - Texas Chainsaw Massacre (2003)
Μια παρέα νεαρών που διασχίζουν την επαρχία του Τέξας το καλοκαίρι του 1973, θα πάθουν ένα σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα. Όταν ο σερίφης της περιοχής έρχεται να τους βοηθήσει, θα μπλεχτούν, χωρίς να το υποψιάζονται, με μια φρικιαστική οικογένεια. Στο απομονωμένο, στοιχειωμένο σπίτι, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα νεαρό, που φοράει μάσκα και χρησιμοποιεί ηλεκτρικό πριόνι.
Σχετικά

Απαγορεύτηκε η «Χιονάτη» στον Λίβανο με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντόν
Η live action ταινία της Disney

Eddington: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία με τους Χοακίν Φίνιξ, Πέντρο Πασκάλ, Έμμα Στόουν
Η ταινία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19

Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ “Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο”
Σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαγεωργίου

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Το σενάριο αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο, με τον Άντι Σέρκις να επιστρέφει ως Gollum

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025: Οι βραβεύσεις
Τελευταίο καρέ με δυνατές ιστορίες και ξεχωριστές βραβεύσεις

Η ταινία «Σκαθαροζούμης 3» πήρε το πράσινο φως από την Warner
Η Warner δεν αφήνει το πνεύμα του Σκαθαροζούμη να αναπαυθεί εν ειρήνη και φωνάζει το όνομά του άλλες τρεις φορές για μια ακόμα τρίτη ταινία

«One to One: John & Yoko»: Ένα ντοκιμαντέρ για το ζευγάρι μετά τους Beatles
«Υποτίθεται ότι είμαι το πρόσωπο που διέλυσε τους Beatles, το ξέρετε;», λέει η Γιόκο Όνο για όσα βίωσε μετά τη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος.



Το Mission Impossible 8 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για τρίτη φορά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.


Cyprus Film Days 2025: Ημέρες γεμάτες εικόνες, με το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη οθόνη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει η φετινή διοργάνωση.