Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαΐου 2021
Το Μουσικό Χωριό Φέγγαρος επιστρέφει στη μαγευτική τοποθεσία του γραφικού χωριού Κάτω Δρυς, όπου με υπερηφάνεια παρουσιάζει την όγδοη συνεχή διοργάνωσή του.
Ο θεσμός που καθιερώθηκε ως ένα από τα σημαντικότερα μουσικά σημεία συνάντησης για μουσικούς από την Κύπρο και το εξωτερικό, δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενταχθούν σε ένα ευρύ δίκτυο και μια κοινότητα καλλιτεχνών. Από τις 22 έως τις 27 Ιουλίου, η μουσική διδασκαλία θα ανθίσει σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον μέσα από μια σειρά από εννέα εργαστήρια, τα οποία θα παραδίδονται από έμπειρους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε Κύπρο, Ελλάδα και Γερμανία και εκτείνονται στα πεδία που κυμαίνονται ανάμεσα στη τζαζ, στην ποπ και την κλασική μουσική μέχρι τις ανατολικές μουσικές παραδόσεις.
Τα εργαστήρια, που θα πραγματοποιούνται καθημερινά το πρωί και το απόγευμα, φιλοδοξούν να γεμίσουν το χωριό με τη δημιουργικότητα και την ενέργεια της μουσικής. Σε αυτό το πλαίσιο, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί δωρεάν τις συναυλίες που θα πραγματοποιούνται στο τέλος της κάθε μέρας, αλλά και να απολαύσει μία σειρά από jam sessions στο παραδοσιακό καφενείο του χωριού.
Διάρκεια κάθε εργαστηρίου: Πρωινές και απογευματινές συναντήσεις 30 περίπου ωρών.
Κόστος Συμμετοχής: €135 – Πλήρης συμμετοχή σε ένα εργαστήριο / €175 – Πλήρης συμμετοχή σε ένα εργαστήριο και 5 μεσημεριανά γεύματα
Διαμονή: Δωρεάν Κατασκηνωτικός Χώρος (με ντους και τουαλέτες) / Αγροτουριστικά καταλύματα διαθέσιμα προς ενοικίαση
Ακύρωση εγγραφής με επιστροφή χρημάτων μέχρι τις 22 Ιουνίου 2021.
Σε περίπτωση που εισηγητής δεν είναι σε θέση να παρευρεθεί, η διοργάνωση θα προτείνει αντικαταστάτη εισηγητή ή εργαστήρι. Εάν ο σπουδαστής δεν επιθυμεί να προχωρήσει με τον αντικαταστάτη εισηγητή ή με άλλο εργαστήρι, θα του επιστραφούν τα χρήματα εγγραφής.
Περισσότερες πληροφορίες: Fengaros Music Village 2021
Γραφιστικός σχεδιασμός: pin_i_am
Σχετικά

Στο εμβληματικό εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων, στο Κάβο Γκρέκο, θα συμβεί κάτι πολύ ξεχωριστό
Μουσική σε ένα σκηνικό όπου η φύση, η πίστη και η τέχνη συνυπάρχουν αρμονικά

Ετοιμάσου για μία μουσική διαδρομή στα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης
Πάμε να γιορτάσουμε μαζί αυτή τη μουσική γιορτή — με φίλους, οικογένεια ή απλώς ως λάτρεις της μουσικής και του καλοκαιριού.


Η προπώληση των εισιτηρίων για το Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ, μόλις ξεκίνησε
Το φεστιβάλ παρουσιάζει φέτος 12 μεγάλες συναυλίες

Έρχεται την Κυριακή το 2ο Pernera Street Music Festival
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσική σε εννέα διαφορετικές σκηνές που θα στηθούν στη μέση του δρόμου

Το Theama ανακοίνωσε την επόμενη μεγάλη συναυλία του!
Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του

Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Το φεστιβάλ, που θα μετατρέψει το Minthis Resort στην Πάφο σε έναν ζωντανό χώρο μουσικής και τέχνης.

Έρχεται για άλλη μία καλοκαιρινή συναυλία ο Έλληνας ράπερ Wang, στη Λευκωσία
Μία βραδιά με τον πολυπλατινένιο καλλιτέχνη

νύχτα ΣτΑσου…: Κώστας Μακεδόνας & Χριστιάνα Γαλιάτσου στον Κάτω Δρυ
Μία βραδιά γεμάτη μουσική, φαγητό και κρασί!

Windcraft Music Fest: Πνευστά, τζαζ, παράδοση και ηλεκτρονικοί ήχοι σε μια ξεχωριστή μουσική γιορτή
Όλες οι συναυλίες που θα "παίξουν" στο φετινό φεστιβάλ

Το 2ο Pernera Street Music Festival θα γεμίσει τον Πρωταρά με μουσικούς!
Απόλαυσε μουσική σε 9 διαφορετικές σκηνές που θα στηθούν στη μέση του δρόμου

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά τη Βίκυ Μοσχολιού, σε 3 συναυλίες στην Κύπρο
Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη υπογράφει ένα μοναδικό αφιέρωμα και ερμηνεύει τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού, 20 χρόνια μετά το θάνατο της.