6 March 2013
Things to Do , Εκδηλώσεις

Δημοπρασία Αγάπης... «Από Καρδιάς»

Για τη στήριξη του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2013

Θέλεις να μαγειρέψεις παρέα με την Αθηνά Λοϊζίδου, να συμμετάσχεις σε ραδιοφωνική εκπομπή με τον Τάσο Τρύφωνος… στους Αnonymous με τη Χριστιάνα Αρτεμίου, να  σχεδιάσεις με τη Φάνη Ξενοφώντος; ΄Η μήπως να γευματίσεις με τον ποδοσφαιριστή Νεκτάριο Αλεξάνδρου, να λάβεις μέρος στις Πατάτες Αντιναχτές με τον Μαρίνο Χατζηβασιλείου, να τρέξεις με αγωνιστικό αυτοκίνητο με το ραλίστα Νίκο Θωμά;

Ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών διοργανώνει μια πρωτότυπη Δημοπρασία Αγάπης, όπου διάσημες προσωπικότητες θα προσφέρουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους «Από Καρδιάς», με σκοπό την ενίσχυση του συνδέσμου. Όσοι παρευρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, μέσω της δημοπρασίας, μια μοναδική εμπειρία με την αγαπημένη τους διάσημη προσωπικότητα, να παρακολουθήσουν «μαθήματα» ή να περάσουν μαζί μερικές ώρες για να γνωρίσουν το επάγγελμα / τέχνη στην οποία διαπρέπει, ενισχύοντας παράλληλα το έργο του Συνδέσμου που από την ίδρυση του μέχρι σήμερα βρίσκεται στο πλευρό των καρδιοπαθών παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με εκ γενετής καρδιοπάθεια και των οικογενειών τους.

Ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών, στα 28 χρόνια λειτουργίας του έχει προσφέρει οικονομική βοήθεια σε πέραν των 1500 οικογενειών που μετέβησαν για καρδιοχειρουργική επέμβαση στο εξωτερικό, καθώς επίσης και οικονομική βοήθεια σε άπορες οικογένειες μέλη του. Παράλληλα, με χορηγίες του Συνδέσμου έχουν αγοραστεί ιατρικά μηχανήματα αξίας πέραν των €300.000 στο Μακάριο Νοσοκομείο.

Στη «Δημοπρασία Αγάπης»  λαμβάνουν μέρος: ο ποδοσφαιριστής Νεκτάριος Αλεξάνδρου, οι ηθοποιοί Χριστιάνα Αρτεμίου και Μαρίνος Χατζηβασιλείου, ο μουσικός Ανδρέας Γιωργαλλής, το μοντέλο Στέλλα Δημητρίου, ο καλλιτέχνης Δώρος Ηρακλέους, ο ραλίστας Νίκος Θωμάς, ο στυλίστας Νικόλας Ιωαννίδης, η τηλεοπτική σεφ Αθηνά Λοϊζίδου, η σχεδιάστρια μόδας Φάνη Ξενοφώντος, ο make-up artist Μιχάλης Ορφανίδης, ο φωτογράφος Νέαρχος Παναγιώτου και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Τάσος Τρύφωνος.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, χορηγός φιλοξενίας το Hard Rock Café Nicosia. Υποστηρικτής η εταιρεία δημοσίων σχέσεων Action Global Communications.

Ώρα: 16.30. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση επικοινωνήστε με το Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών στο τηλέφωνο 22315196 ή στη σελίδα του στο Facebook http://www.facebook.com/PediheartCyprus.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close