Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2013
Θέλεις να μαγειρέψεις παρέα με την Αθηνά Λοϊζίδου, να συμμετάσχεις σε ραδιοφωνική εκπομπή με τον Τάσο Τρύφωνος… στους Αnonymous με τη Χριστιάνα Αρτεμίου, να σχεδιάσεις με τη Φάνη Ξενοφώντος; ΄Η μήπως να γευματίσεις με τον ποδοσφαιριστή Νεκτάριο Αλεξάνδρου, να λάβεις μέρος στις Πατάτες Αντιναχτές με τον Μαρίνο Χατζηβασιλείου, να τρέξεις με αγωνιστικό αυτοκίνητο με το ραλίστα Νίκο Θωμά;
Ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών διοργανώνει μια πρωτότυπη Δημοπρασία Αγάπης, όπου διάσημες προσωπικότητες θα προσφέρουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους «Από Καρδιάς», με σκοπό την ενίσχυση του συνδέσμου. Όσοι παρευρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, μέσω της δημοπρασίας, μια μοναδική εμπειρία με την αγαπημένη τους διάσημη προσωπικότητα, να παρακολουθήσουν «μαθήματα» ή να περάσουν μαζί μερικές ώρες για να γνωρίσουν το επάγγελμα / τέχνη στην οποία διαπρέπει, ενισχύοντας παράλληλα το έργο του Συνδέσμου που από την ίδρυση του μέχρι σήμερα βρίσκεται στο πλευρό των καρδιοπαθών παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με εκ γενετής καρδιοπάθεια και των οικογενειών τους.
Ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών, στα 28 χρόνια λειτουργίας του έχει προσφέρει οικονομική βοήθεια σε πέραν των 1500 οικογενειών που μετέβησαν για καρδιοχειρουργική επέμβαση στο εξωτερικό, καθώς επίσης και οικονομική βοήθεια σε άπορες οικογένειες μέλη του. Παράλληλα, με χορηγίες του Συνδέσμου έχουν αγοραστεί ιατρικά μηχανήματα αξίας πέραν των €300.000 στο Μακάριο Νοσοκομείο.
Στη «Δημοπρασία Αγάπης» λαμβάνουν μέρος: ο ποδοσφαιριστής Νεκτάριος Αλεξάνδρου, οι ηθοποιοί Χριστιάνα Αρτεμίου και Μαρίνος Χατζηβασιλείου, ο μουσικός Ανδρέας Γιωργαλλής, το μοντέλο Στέλλα Δημητρίου, ο καλλιτέχνης Δώρος Ηρακλέους, ο ραλίστας Νίκος Θωμάς, ο στυλίστας Νικόλας Ιωαννίδης, η τηλεοπτική σεφ Αθηνά Λοϊζίδου, η σχεδιάστρια μόδας Φάνη Ξενοφώντος, ο make-up artist Μιχάλης Ορφανίδης, ο φωτογράφος Νέαρχος Παναγιώτου και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Τάσος Τρύφωνος.
Χορηγός της εκδήλωσης είναι οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, χορηγός φιλοξενίας το Hard Rock Café Nicosia. Υποστηρικτής η εταιρεία δημοσίων σχέσεων Action Global Communications.
-
Hard Rock Cafe
06 Μαρτίου 2013
Σχετικά
Weekend Agenda: 35 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ γεύσης και μπίρας, θέατρο, υπαίθρια πάρτι και εκδηλώσεις στα χωριά γεμίζουν το νησί
24ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Περβολιών, με Γιώργο Παπαδόπουλο, Χρήστο Μενιδιάτη κ.ά.
To 24ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Περβολιών ετοιμάζεται να μας χαρίσει ένα διήμερο αφιερωμένο στον πολιτισμό, την παράδοση και τη μουσική
Αυτά είναι όλα όσα θα συμβούν στο Παλαιχώρι αυτό το καλοκαίρι
Το Παλαιχώρι ανακοίνωσε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών και φθινοπωρινών του εκδηλώσεων
To Lakatameia River Walk ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου
Μάθαμε πότε θα πραγατοποιηθεί
Τέσσερις αυγουστιάτικες βραδιές με θέατρο και μουσική στον Δήμο Αμαθούντας
Παραστάσεις σε Μουτταγιάκα και Φοινικάρια, αλλά και δύο συναυλίες που θα γεμίσουν τις γειτονιές και την παραλία με αγαπημένες μελωδίες
Οι Δύμες γεμίζουν το καλοκαίρι με μουσική, θέατρο και το μεγάλο τους φεστιβάλ
Από τη μουσική βραδιά του Δεκαπενταύγουστου και τη συναυλία του Δημήτρη Φανή μέχρι την κωμωδία «Φέρτε μας Jalla» και το 8ο Φεστιβάλ Φρούτων και Αλλαντικών
Το Παζαράκι Μεταχειρισμένου Βιβλίου επιστρέφει στον χώρο όπου ξεκίνησε
Έπειτα από δύο χρόνια, η αγαπημένη διοργάνωση στήνεται ξανά στο bar «Στον Δρόμο», με βιβλία σε χαμηλές τιμές
Η κυπριακή παράδοση ζωντανεύει μέσα από το Θέατρο Σκιών
Η παράσταση «Κύπρος: Ταξίδι στην Παράδοσή μας» ταξιδεύει σε τέσσερις κοινότητες, συνδυάζοντας χειροποίητες φιγούρες, ζωντανή μουσική και βιωματικό εργαστήρι για μικρούς και μεγάλους.
Το «Frear» ταξιδεύει σε έξι κοινότητες της Κύπρου
Μια ξεχωριστή παράσταση σύγχρονου χορού και ζωντανής ηλεκτρονικής μουσικής, εμπνευσμένη από τη μνήμη, τον χρόνο και τη μεταμόρφωση.
Ολοκληρώνεται στη Λάρνακα το επιτυχημένο καλοκαιρινό roadshow ευεξίας «Lidl Better Living Days» της Lidl Κύπρου
Μετά την επιτυχημένη στάση στο Παραλίμνι, το καλοκαιρινό roadshow ευεξίας της Lidl Κύπρου ολοκληρώνει το ταξίδι του στο Lidl Αραδίππου, στις 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου.
Ο Χορός του Φουντουκιού και όλα όσα θα συμβούν το καλοκαίρι στον Πολύστυπο
Το χωριό της Πιτσιλιάς έφτιαξε πρόγραμμα με εκδηλώσεις
Το Θέατρο Ριάλτο επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με ένα πλούσιο και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα
Ψηφιακή τέχνη, σινεμά, θέατρο, σύγχρονος χορός, λογοτεχνία και μουσική εγκαινιάζουν τη νέα καλλιτεχνική περίοδο στη Λεμεσό.