Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2021
Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, παραμένοντας στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ως επί το πλείστον στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Πέμπτη αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να επανέλθει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Διαβάστε αυτούσια την πρόγνωση:
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, στα νότια παράλια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και σταδιακά, στα προσήνεμα, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά την Πέμπτη θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Από το βράδυ της Τρίτης μέχρι και το πρωί της Πέμπτης δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Αργά τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να σχηματιστεί τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, παραμένοντας στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ως επί το πλείστον στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Πέμπτη αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να επανέλθει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά

Νιώσε τον παλμό των Χριστουγέννων στο ΝΥΧ Hotel Limassol
To ΝΥΧ σε καλωσορίζει στη μαγεία των Χριστουγέννων, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές
Πάμε να γιορτάσουμε τη λάμψη της μαγείας των Χριστουγέννων πάνω στη θάλασσα!
Η Μαρίνα Λεμεσού ανάβει τα φώτα των γιορτών

Διακοπές με άρωμα Χριστουγέννων για όλα τα γούστα από τη Louis Hotels!
Μοναδικές επιλογές σε ξενοδοχεία σχεδιασμένα αποκλειστικά για ενήλικες αλλά και για οικογένειες


«Το Πάρκο της Χαράς» είναι έτοιμο να γεμίσει παιδικές φωνές και παιχνίδια
Ένα πάρκο γεμάτο παιχνίδια



Ζήσε τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα δίπλα στη θάλασσα
Στο ξενοδοχείο Annabelle θα βιώσεις μια one of a kind γιορτινή εμπειρία

Οι πιο ακριβές και οι πιο φτηνές πόλεις για το 2023
Με το κόστος ζωής να έχει εκτοξευθεί στα ύψη, κάποιες (μεγαλου)πόλεις κρατούν τα ηνία (της ακρίβειας).



Μία τριήμερη χριστουγεννιάτικη αγορά με δωρεάν ζεστά κάστανα, συναυλία και παιχνίδια
Όσα θα ζήσουμε στο Κίτι