Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2021
Η όμορφη υπαίθρια ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ η οποία υποδέχθηκε για πρώτη φορά τους επισκέπτες της τον περασμένο Μάρτιο και αγαπήθηκε για τα ολόφρεσκα τοπικά προϊόντα που καλλιεργούνται, εκτρέφονται και πωλούνται από τους ίδιους τους παραγωγούς της, θα παραμείνει κλειστή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μαζί κοντά σας και πάλι την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, όπως και κάθε επόμενη Κυριακή από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 14.00 μ.μ., στον υπαίθριο χώρο του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο.
Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με περισσότερους παραγωγούς και ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία τοπικών προϊόντων όπως ολόφρεσκα λαχανικά και φρούτα από τους γεωργούς της , κυπριακά κοτόπουλα από τους κτηνοτρόφους της, προϊόντα μέλισσας των δικών της μελισσοκόμων, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, βότανα, τσάγια, αιθέρια έλαια και πολλά άλλα από τα χέρια των ίδιων των γεωργών της!
Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, στηρίζοντας την διοργάνωση της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, ετοιμάζει για τους επισκέπτες της παράλληλες δραστηριότητες στον ίδιο χώρο, όπως επιδείξεις μαγειρικής τέχνης, παρασκευής παραδοσιακών εδεσμάτων, παραδοσιακή μουσική και χορό αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα!
Όπως ανέφερε η κα. Άννα Κοσμά, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας ανέφερε "Κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει και ηλεκτρονική πλατφόρμα διάθεσης των ίδιων προϊόντων στο www.topikiagora.com.cy . Έτσι το κοινό θα μπορεί να παραγγείλει τα προϊόντα της αρεσκείας του ηλεκτρονικά από την άνεση του σπιτιού του και να επιλέξει είτε να παραλάβει την παραγγελία του Κυριακή από την Τοπική Αγορά είτε να του αποσταλούν στο σπίτι με μεταφορική εταιρεία. Επίσης, κατά την ίδια περίοδο, θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε τους εκλεκτούς μας πελάτες, όπου υπάρχει βέβαια η δυνατότητα διάθεσης των συγκεκριμένων προϊόντων, με τηλεφωνικές παραγγελίες στο 99151358".
Σχετικά

Dionysian Odyssey: Ένα τριήμερο γλέντι με μουσική, μεζέ και άρωμα Ελλάδας στην Αγία Νάπα
Δύο σκηνές, θεματικά acts και γεύσεις ελληνικής παράδοσης τον Δεκαπενταύγουστο

Καλοκαίρι στα Κελοκέδαρα με εκδηλώσεις γεμάτες παράδοση και ρυθμό
Δες αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα του χωριού


Καλοκαίρι στον Άσκα: Τέχνη, μουσική και παράδοση στο βουνό
Δημιουργικές δράσεις και μουσική κάτω από το φεγγάρι

Βουτιές στο βουνό με μόλις €5 ή και δωρεάν
Απόλαυσε μια ολόκληρη μέρα στην πισίνα με θέα το καταπράσινο βουνό

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Ιδέες για ένα τριήμερο αλλιώτικο από τα άλλα!


Συνεχίζεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα παραδοσιακών δραστηριοτήτων του Δήμου Αγίας Νάπας
Εργαστήρια, μαγειρική, παραδοσιακή μουσική και γευσιγνωσία

Ρεμπέτικο γλέντι σε ένα οινοποιείο "κρυμμένο" μέσα στο πράσινο
Με μοσυική, φαγητό και ποτό!

Τις Πέμπτες του καλοκαιριού στην Αγία Νάπα απολαμβάνουμε παραδοσιακά εδέσματα και δραστηριότητες
Η Αγία Νάπα έφτιαξε πρόγραμμα με παραδοσιακές δραστηριότητες για το καλοκαίρι

Έρχεται και φέτος ο 3ος Βιβλιομαραθώνιος!
Έχεις 5 µήνες για να διαβάσεις τα 5 βιβλία που έχουν επιλεγεί

Έρχεται η Γιορτή του Κρασιού και άλλες υπέροχες εκδηλώσεις στην Πλατανιστάσα
Ένα όμορφο καλοκαίρι και φθινόπωρο γεμάτο πολιτισμό, διασκέδαση και κυπριακή φιλοξενία!