Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

3 χαλαρά beach bars για να αράξεις το τριήμερο

Παρασκευούλα σήμερα και ήρθε η ώρα να προγραμματίσουμε το τριήμερόμας

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2021

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι τη στιγμή που θα βάλουμε μαγιό και σαγιονάρες και θα βρεθούμε σε μια αμμώδη παραλία με καταγάλανα νερά.

Αυτό το τριήμερο προορισμός μας η επαρχία Λάρνακας που ευτυχώς διαθέτει όμορφα beach bars με αναπαυτικές ξαπλώστρες, δροσερά κοκτέιλ και νόστιμο φαγητό.

Όποτε βάλε μαγιό, πάρε πετσέτα και πάμε για βουτιές σε 3 εξωτικά, χαλαρά beach bars!

Akakia Beach bar
Λίγο η θέα, λίγο η χαλαρή μουσική και λίγο η θάλασσα, θα σε βάλουν σίγουρα σε κλίμα διακοπών και θα σε μεταφέρουν για λίγο σε έναν καθόλο εξωτικό προορισμό. Ο λόγος για το Akakia Beach Bar, το πανέμορφο σποτ που δημιουργήθηκε στην παραλία στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας. Εκεί λοιπόν στήθηκε ένα μαγικό ξύλινο σκηνικό, με ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες, για να απολαύσεις κοκτέιλ και επιλογές φαγητών, όλη τη μέρα! Ένας επίγειος παράδεισος… για να χαλαρώσεις, να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα, με ένα κοκτέιλ στο χέρι!
(96 277200) Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα

Green Mango
Το Green Mango, είναι ένα καλά κρυμμένο beach bar στην παραλία του Μαζωτού που σε περιμένει και φέτος με καλή παρέα για να ξεφύγεις λιγάκι, πλάι στο κύμα. Με μια ήρεμη θάλασσα κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, και ένα άκρως χαλαρωτικό σκηνικό, με ξαπλώστρες πάνω στην άμμο, αλλά και τραπεζάκια για να αράξεις και να απολαύσεις υπέροχα δροσερά ροφήματα, καλοφτιαγμένο φαγητό και ανεβασμένες μουσικές. Στο menu του θα βρεις σάντουιτς, burger, σουβλάκια και εννοείται μια γκάμα καλοκαιρινών ποτών.
(99082204) παραλία Μαζωτού.

Careta Beach bar
Το beach bar που ακούει στο όνομα Caretta θα το βρεις στην παραλία Κιτίου κι εκεί σε περιμένει για ένα αξέχαστο καλοκαίρι με κέφι, μουσική, ποτά, platters για τσίμπημα και πολλά πάρτι! Αυτό ωστόσο που κάνει το σημείο αυτό να ξεχωρίζει είναι η υπεροχή παραλία. Μπορείς να καθίσεις, να απολαύσεις το ποτό σου ακούγοντας τη θάλασσα ή αν είσαι ρομαντικός να απολαύσεις το cocktail σου και να χαλαρώσεις, μακριά από κάθε έννοια και υποχρέωση.
(97656565) Παραλία Κιτίου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close