Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2021
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Η προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ από απόψε (26/07) στις 21:00 το βράδυ μέχρι αύριο(27/07) στις 16:00 το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 32 βαθμούς στα υψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά:
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά μέχρι βόρειοι, στα υπήνεμα ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα προσήνεμα δυτικά και βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Σταδιακά, στα νότια και νοτιοδυτικά παράλια, θα καταστούν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 36 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, στα υπήνεμα ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Παροδικά, σε προσήνεμες περιοχές του εσωτερικού και των νοτιοδυτικών παραλίων, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα προσήνεμα, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη, αλλά την Παρασκευή θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυμαίνεται γενικά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Voici La Mode: Νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης με CEO τον Μιχάλη Αντωνιάδη
Η κίνηση αυτή αποτυπώνει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τη φιλοσοφία του Ομίλου: μια ισχυρή οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς που εξελίσσεται διαρκώς
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σιακόλας, ιδρυτής του Ομίλου CTC
Σε ηλικία 98 ετών έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας, Νίκος Σιακόλας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα στην υγεία του
Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
Έχει παίξει σε σειρές που ήταν σταθμοί στην ελληνική τηλεόραση όπως «Γιούγκερμαν», «Πανθέοι», «Η γειτονιά μας», «Οι φρουροί της Αχαϊας»
Τα Lidl Better Living Days ξεκίνησαν με επιτυχία από τον Άγιο Δομέτιο
Η πρώτη στάση του καλοκαιρινού roadtrip ευεξίας της Lidl Κύπρου πρόσεφερε στο κοινό δωρεάν δράσεις για διατροφή, άσκηση, μαγειρική και ευεξία, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια στην Πάφο.
Ταξίδια για λίγους: Οι πιο ακριβοί προορισμοί του πλανήτη το 2026
Από την Ανταρκτική μέχρι τις Μαλδίβες, αυτοί οι δημοφιλείς προορισμοί διακοπών θα σας θα σας κοστίσουν μια περιουσία
Συνεχίζονται οι προσφορές της Louis Hotels για αυτό το καλοκαίρι
Από την 1η Ιουλίου μέχρι και την 31η Αυγούστου, στα ξενοδοχεία της Louis Hotels οι προσφορές συνεχίζονται
Το ελληνικό νησί που βρίσκεται στους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς για αρχές καλοκαιριού
Τι αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής ταξιδιωτικής πλατφόρμας, HolidayCheck
Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Μόσιος, ο «Ταμτάκος» του ελληνικού κινηματογράφου
Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο ηθοποιός Μιχάλης Μόσιος, ο οποίος έμεινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του «Ταμτάκου», αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στο ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο.
Ξηλώνουν το Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου
Τα κατασκευαστικά έργα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2027 και να ολοκληρωθούν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2029