Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2021
Η Επιτροπή Εορτασμών Κύπρου 1821 -2021, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας παρουσιάζουν τη συναυλία «Αχ, Ελλάδα σ’αγαπώ» με το Διονύση Σαββόπουλο. Θα γίνουν δύο συναυλίες, στη Λευκωσία στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στις 10 Σεπτεμβρίου και στη Λεμεσό, στο Κηποθέατρο, στις 11 Σεπτεμβρίου.
Θα ακουστούν τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου αλλά και άλλων συνθετών.
Στις συναυλίες συμμετέχουν το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση», η Φιλαρμονική Ορχήστρα Μέσα Γειτονιάς και Λαϊκή Ορχήστρα. Μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο και το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση» τραγουδούν ο Δημήτρης Φανής και η Αννίτα Κωνσταντίνου.
Τις ενορχηστρώσεις έκαναν ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, μόνιμος συνεργάτης του Διονύση Σαββόπουλου και ο Βάσος Αργυρίδης, οι οποίοι έχουν τη μουσική διεύθυνση .
Τις εκδηλώσεις στηρίζουν οι Δήμοι Στροβόλου και Λεμεσού.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και στα δύο θέατρα με απαραίτητη την εξασφάλιση δελτίου με αριθμημένη θέση, το οποίο μπορεί το κοινό να εξασφαλίσει από την tickethour, όλα τα ACS couriers και για τη Λεμεσό επίσης από το «Ταμείο της Οδού Ειρήνης 158»
Θα τηρηθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας από την πανδημία.
-
Αμφιθέατρο Αρχ. Μακάριου Γ (Σχολή Τυφλών)
03 Οκτωβρίου 2021
-
Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού "Μάριος Τόκας"
02 Οκτωβρίου 2021
Σχετικά


Τo Theama μόλις ανακοίνωσε τρία "δυνατά" live
Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του τον Ιούλιο

Το καλοκαίρι πάμε στον βραβευμένο κήπο της πρωτεύουσας
Ο απόλυτος παράδεισος για μουσικές βραδιές



Πάντα Γελαστοί: Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο από Κύπριους καλλιτέχνες
Με τους Λεβέντη, Γρηγορίου και Βαρδάκη


Ο Κωνσταντίνος Κουφός για πρώτη φορά live στη Λάρνακα
Ένα εκρηκτικό καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο ενέργεια, μουσική και χορό

10+2 (υπέροχες) εικόνες από το 2ο Pernera Street Music Festival
9 μουσικά συγκροτήματα στήθηκαν σε διάφορα σημεία του δρόμου παίζοντας μουσική για 2 ώρες με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν παραδοσιακή, λαϊκή, τζαζ, έντεχνη και λάτιν μουσική.

Minthis Music Festival 2025: Ο Πολιτισμός Ανθίζει στην Κύπρο
Από τις 9 έως τις 13 Ιουλίου 2025, το Minthis resort στην Πάφο θα μετατραπεί σε έναν ξεχωριστό χώρο μουσικής και πολιτισμού

Η Louvana Records ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου EP της Della
5 κομμάτια που κινούνται μέσα σε dark-pop ενορχηστρώσεις και ηλεκτρονικές υφές.
