News , Guide

Tο Malindi Beach πιο καθαρό από ποτέ!

Άλλη μια αξιέπαινη περιβαλλοντική δράση από τους εθελοντές του "Save your Hood"

Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2021

Στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στο “Malindi Beach” βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο οι εθελοντές του “Save your Hood”. 

Αναμφίβολα, η εκστρατεία καθαρισμού της παραλίας αυτής ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα του οργανισμού για την εβδομάδα που πέρασε. Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή των σκουπιδιών περιλάμβανε μωρομάντηλα, πλαστικά ποτήρια, σακούλες, μπουκάλια, σπασμένες ομπρέλες, διάφορα παλιά παιχνίδια, τενεκεδάκια, αλλά και κρίκο αυτοκινήτου.

Συνοπτικά, οι 11 εθελοντές που παρευρέθηκαν εκεί, γέμισαν 15 μεγάλες πράσινες σακούλες σκουπιδιών. Μετά τον καθαρισμό, ακολούθησε παζαράκι μεταχειρισμένων βιβλίων, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Second Chance”. Τα έσοδα  προορίζονται για αγορά ντεπόζιτων νερού σε περιοχές της Τανζανίας.

Το “Save your Hood” δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την “Parimatch” αλλά και τα καταστήματα “T-bar” για τις φανέλες που δόθηκαν στην εθελοντική ομάδα.

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε τον καθαρισμό που έγινε στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου. Εκεί μαζεύτηκαν 1 τροχός αυτοκινήτου, 2 σπασμένες καρέκλες, 1 σακούλα γεμάτη με χάρτινα κουτιά παιδικών χυμών, 2 σακούλες γεμάτες πλαστικά, μισή σακούλα γυαλί και 3 σακούλες με σκουπίδια διαφόρων ειδών.

Εσύ θα είσαι εκεί την επόμενη φορά;
Να θυμίσουμε ότι μπορείς και εσύ να δημοσιεύσεις τη συμμετοχή σου σε ενέργειες καθαρισμού της δικής σου γειτονιάς κάνοντας χρήση του hashtag #syhchallenge. 

Πολλές παρόμοιες δράσεις και εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον από τα μέλη του “Save Your Hood” Κύπρου γι’ αυτό μείνε συντονισμένος σε Facebook και Instagram για να λάβεις μέρος, αν το επιθυμείς, και να βάλεις και εσύ το λιθαράκι σου για μια πιο καθαρή Κύπρο, πάντα με την υποστήριξη της “Parimatch”.

Η “Parimatch” στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κατάφερε μέσω των κοινωφελών ενεργειών της, να δώσει χρώμα, χαμόγελα και ελπίδα στο ευρύτερο σύνολο της Κυπριακής κοινωνίας.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close