Δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγούστου 2021
Στον Δήμο Σωτήρας προωθείται η δημιουργία πολυπάρκου για όλες τις ηλικίες, το οποίο θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις και βρίσκεται στο κέντρο του Δήμου.
Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι υπογράφηκε πρόσφατα από τον Δήμαρχο Σωτήρας Γεώργιο Τάκκα και τον Πρωτοπρεσβύτερο Αντώνιο Ιωάννου εκ μέρους της Εκκλησίας Σωτήρας, η συμφωνία εκμίσθωσης εκκλησιαστικής γης προς τον Δήμο Σωτήρας για περίοδο 20 χρόνων με σκοπό τη δημιουργία Πολυπάρκου για όλες τις ηλικίες στο κέντρο του Δήμου.
Συγκεκριμένα, το πολυπάρκο θα δημιουργηθεί επί της λεωφόρου Μακαρίου και μεταξύ του κτηρίου του Κέντρου Κοινωνικών Παροχών Σωτήρας, των Κατηχητικών Συνάξεων Σωτήρας και του Α` Δημοτικού Σχολείου Σωτήρας.
Προστίθεται ότι «το πολυπάρκο θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις, με την πρώτη φάση να υπολογίζεται ότι θα κοστίσει γύρω στις 350 χιλιάδες ευρώ. Θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μικρό πολυχρηστικό πολυγήπεδο, πολυχρηστικά παιχνίδια αναψυχής για παιδιά ηλικίας 1-5 ετών, πολυχρηστικά παιχνίδια αναψυχής για παιδιά ηλικίας 6-13 ετών, υπαίθρια όργανα γυμναστικής, κιόσκια, παγκάκια, χώρους ξεκούρασης, τουαλέτες, αποδυτήρια, καθώς και δημόσιες τουαλέτες».
Η Β` Φάση του έργου «θα περιλαμβάνει την κατασκευή και δημιουργία νέων γηπέδων εντός της σχολικής μονάδας του Α` Δημοτικού Σχολείου Σωτήρας και αντικατάσταση των υφιστάμενων με νέο υπαίθριο γήπεδο καλαθοσφαίρισης, νέο υπαίθριο γήπεδο ποδοσφαίρου futsal και νέο υπαίθριο γήπεδο πετόσφαιρας. Η Β` Φάση θα υλοποιηθεί με συνεισφορά του Υπουργείου Παιδείας».
Πηγή: ΚΥΠΕ
Σχετικά
«Hotel Hopping»: Η νέα ταξιδιωτική τάση στη διαμονή που κερδίζει συνεχώς έδαφος
Τι σημαίνει πρακτικά;
Οι διαφορετικές εκδοχές της Black Friday - Πότε «πέφτει» φέτος
Η προέλευσή της συνδέεται με διαφορετικές εκδοχές, που φωτίζουν την εξέλιξη του όρου μέσα στον χρόνο.
«Φεγγάρι του Κάστορα»: Πότε θα φωτίσει τον νυχτερινό ουρανό η πανσέληνος Νοεμβρίου
Μάλιστα, για περίπου 15 με 20 λεπτά, το φεγγάρι προβλέπεται να λάμψει σε πορτοκαλί απόχρωση, διασχίζοντας το πυκνότερο στρώμα της γήινης ατμόσφαιρας
Η Lidl παρουσιάζει τη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια «Γιατί όλα τα υπέροχα αξίζουν κάθε μέρα»
Η Lidl λανσάρει διεθνή χριστουγεννιάτικη καμπάνια, καλώντας μας να μεταφέρουμε αυτές τις μικρές χειρονομίες εκτίμησης και φροντίδας στην καθημερινότητά μας
5 ντοκιμαντέρ στο Netflix που δεν πρέπει να χάσεις
Από καθηλωτικές ιστορίες εγκλημάτων μέχρι θέματα που αγγίζουν την ψυχή
Η Αριάνα Γκράντε στην 13η σεζόν του «American Horror Story»
Η 13η σεζόν του «American Horror Story» αναμένεται να είναι μία από τις σημαντικότερες της σειράς
Το «The Voice of Greece» παραμένει στην κορυφή
Κατέκτησε μία ακόμη –διπλή– πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης
Μπεχντάτ Μπαρόνι: Η εκπομπή «24 Ώρες Μαζί» παρουσιάζει τη συναρπαστική ιστορία ενός ανθρώπου που πάλεψε κυριολεκτικά και μεταφορικά
Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στις 18:50
H Cyprus Airways ανακοίνωσε ειδικές τιμές σε όλους τους προορισμούς του δικτύου της
Ανακάλυψε τη δική σου χειμερινή απόδραση
Οι κορυφαίοι προορισμοί για ταξίδια το 2026 σύμφωνα με την Expedia
Κάθε χρόνο, τέτοια περίπου εποχή, αναζητούμε νέες τάσεις στα ταξίδια και τους προορισμούς.