News , Guide

Εάν είσαι λάτρης του skateboard σου έχουμε καλά νέα!

Αναβαθμίστηκε το πάρκο εναλλακτικών δραστηριοτήτων skateboard στο Δήμο Δερύνειας

Δημοσιεύτηκε στις 18 Αυγούστου 2021

Εάν είσαι λάτρης του skateboard και διαμένεις στη Δερύνεια ή στις γύρω περιοχές της επαρχίας Αμμοχώστου, τώρα μπορείς να χαμογελάσεις, καθώς αναβαθμίστηκε το πάρκο εναλλακτικών δραστηριοτήτων skateboard στο Δήμο Δερύνειας, το οποίο δημιουργήθηκε το 2012.

«Η δημιουργία του πάρκου εναλλακτικών δραστηριοτήτων skate board έγινε ύστερα από γραπτή επιστολή - εισήγηση ομάδας εφήβων προς το Δημοτικό Συμβούλιο, στην οποία ενημερωθήκαμε λεπτομερώς για τα οφέλη του συγκεκριμένου σπορ», ανέφερε ο Δήμαρχος Δερύνειας, Άντρος Καραγιάννης 

Πρόσθεσε ότι «το συγκεκριμένο πάρκο στοίχισε γύρω στις 50 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο συνεχώς αναβαθμίζεται και επεκτείνεται με την προσθήκη νέων ραμπών, ούτως ώστε να εξυπηρετήσει τους λάτρεις του συγκεκριμένου extreme αθλήματος, το οποίο έχει μεγάλη απήχηση στη νεολαία του Δήμου γενικότερα αλλά και σε ενήλικες. Εκτός από τα παιδιά και τους νέους στο πάρκο εναλλακτικών δραστηριοτήτων δραστηριοποιούνται επίσης και ενήλικες άνω των 25 ετών».

Σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη «στον χώρο του πάρκου υπάρχει ειδικός φωτισμός για εξοικονόμηση ενέργειας που λειτουργεί μέχρι και τα μεσάνυχτα αφού οι νέοι εξασκούνται και αθλούνται στο skateboard μέχρι εκείνη την ώρα».

Ανέφερε επίσης ότι στο πάρκο που βρίσκεται δίπλα από τις βοηθητικές αθλητικές εγκαταστάσεις της «Αναγέννησης» στην οδό Ζωμενής, υπάρχει και παιχνιδότοπος – υπαίθριο γυμναστήριο, προσφέροντας υγιή απασχόληση για παιδιά και νέους τόσο της Δερύνειας όσο και της γύρω περιοχής.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ 
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close