Δημοσιεύτηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2021
Η παλιά πόλη της Λευκωσίας δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει και να μας σαγηνεύει με τη μυστικιστική και απόκρυφη ατμόσφαιρα που αποπνέει.
Κάθε βόλτα μας εκεί δεν είναι ποτέ ίδια με την προηγούμενη. Κι αυτό γιατί στα στενά σοκάκια της ανακαλύπτεις πάντα ένα νέο στέκι που είτε άνοιξε πρόσφατα είτε δεν το είχες προσέξει ενώ βρισκόταν τόσο καιρό… παρόλο που βρισκόταν ακριβώς κάτω από τη μύτη σου.
Μια τέτοια περίπτωση είναι το “Bubbly Happy” που βρίσκεται χωμένο στο σοκάκι “Μουσών”, μόλις μια ανάσα από την εκκλησία της Φανερωμένης.
Μπορεί το γουστόζικο αυτό καφέ – μπαρ της παλιάς πόλης να βρισκόταν για χρόνια στο σημείο και άρα πιθανότατα να το γνωρίζεις ήδη, αλλά αυτό που πιθανώς να μην ξέρεις, είναι ότι πρόσφατα ανακαινίστηκε και λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, επομένως ξανασυστήνεται στο κοινό της πρωτεύουσας και σε προσκαλεί να το ανακαλύψεις από την αρχή…

Αυτό το παλιό και συγχρόνως… νέο μαγαζάκι θα γίνει το στέκι σου!
Το “Βubbly Happy” επιδιώκει να γίνει το νέο σου καθημερινό στέκι και η αλήθεια είναι ότι έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να το καταφέρει! Το μεγαλύτερό του ατού είναι φυσικά τα πολύ ξεχωριστά lives που διοργανώνει επί καθημερινής βάσεως και με πολλούς καλλιτέχνες να εναλλάσσονται στη «σκηνή» του, ώστε να σου προσφέρουν κάθε βράδυ μια εμπειρία μοναδική και πολύ διαφορετική από την προηγούμενη.
Μάλιστα τώρα που μπήκε ο χειμώνας και έπιασαν τα κρύα, η όλη δράση μεταφέρθηκε εντός, στον ατμοσφαιρικό και cozy εσωτερικό χώρο του.

Αυτά που – ευτυχώς – θα βρεις σταθερά στο “Bubbly Happy”, είναι τα μοναδικά signature cocktails του, ναργιλέδες, ώστε να απολαύσεις τα lives του… σαν πασάς, ενώ πρόσφατα θα βρεις εκεί και λαχταριστό finger food, τα λεγόμενα “Bite and Eat”, όπως θα τα βρεις στο μενού του. Σε αυτά περιλαμβάνονται διάφορα sharing platters όπως το “Meat Fiesta”, το “Taco Platter”, το “Mexican Platter” και άλλα….

Σε όλα αυτά πρόσθεσε και το υπέροχο ντεκόρ του μαγαζιού που είναι πολύ προσεγμένο μεν αλλά συγχρόνως λιτό και απέριττο χωρίς πολλά φτιασίδια, που να το «βαραίνουν», ώστε να διατηρεί τη ζεστασιά και την παρεΐστικη διάθεση που αρμόζει σε ένα μαγαζί – στέκι.
(99897147) Μουσών 16, 1011 Λευκωσία. Ωράριο λειτουργίας: Τρ-Κ 17:30-01:00. Δευτέρα κλειστό.
Facebook: Bubbly Happy Official
Instagram: bubblyhappyofficial

Σχετικά
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ: Μετά το σαρωτικό launch, η ομάδα του «Lick R&B» φέρνει το «Y2K4EVER» στο Summer Breeze
Την Παρασκευή, 28 Αυγούστου, ο θρύλος επιστρέφει επίσημα στην ιστορική του έδρα, το εμβληματικό Summer Breeze!
BEONIX x Wet Glam: Η απόλυτη εμπειρία ηλεκτρονικής μουσικής στο City of Dreams Mediterranean
Mια βραδιά υψηλών προδιαγραφών σε έναν από τους πιο εμβληματικούς προορισμούς της Κύπρου.
Ένα all day beach bar/εστιατόριο στο πιο ειδυλλιακό σημείο του νησιού, που πρέπει να επισκεφθείς
Τον φετινό Αύγουστο βάλε στη λίστα σου έναν από τους πιο ξεχωριστούς καλοκαιρινούς προορισμούς της Κύπρου
Ένα beach bar σε μία μαγευτική τοποθεσία, ιδανική για να θαυμάσεις το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα
To beach bar στη βορειοδυτική ακτογραμμή του νησιού που πρέπει να επισκεφτείς
Το πιο εξωτικό beach bar θα το βρεις σε μία πανέμορφη παραλία του νησιού
Ένας μαγευτικός τόπος, με πεντακάθαρα νερά, θέα τα βουνά και το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Κύπρου.
Week Agenda: 17 εκδηλώσεις που αξίζει να ζήσεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, παραστάσεις και ξεχωριστές δράσεις μάς βγάζουν από το σπίτι
Η πιο εντυπωσιακή πισίνα της Αγίας Νάπας και δύο events που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τον Δεκαπενταύγουστο
Το AYA Summer Club στο Aya Resort γίνεται το απόλυτο σημείο συνάντησης του καλοκαιριού, με day passes, tropical vibes και δύο δυνατά μουσικά events στις 14 και 15 Αυγούστου.
Η επιστροφή ενός θρύλου: Η ομάδα πίσω από το θρυλικό «Lick R&B» της Λεμεσού επιστρέφει
Οι δημιουργοί του Lick R&B, του θρυλικού brand που άφησε το αποτύπωμά του σε Ελλάδα, Λίβανο και Κύπρο, ετοιμάζονται για τη μεγάλη τους επιστροφή!
Ο Mattia Vitale των MEDUZA στα decks του Wet Glam – Summer Poolside Series
Mια αξέχαστη poolside εμπειρία γεμάτη ρυθμό, ενέργεια και καλοκαιρινή διάθεση.
Ο DJ SOLTO έρχεται στο Summer Breeze την Παρασκευή 7 Αυγούστου!
Ένα από τα πιο δυναμικά νέα ονόματα της διεθνούς Afro House και House σκηνής, θα εμφανιστεί ζωντανά στη Λεμεσό για ένα εκρηκτικό set
Weekend Agenda: 35 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ γεύσης και μπίρας, θέατρο, υπαίθρια πάρτι και εκδηλώσεις στα χωριά γεμίζουν το νησί
5 υπέροχα beach bars για να ζήσεις τον πιο εξωτικό Αύγουστο στην Κύπρο
Τα παραθαλάσσια στέκια που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στη λίστα σου το φετινό καλοκαίρι