Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2021
Μετά από ενάμιση χρόνο, η Χρύσα Κατσαρίνη επιστρέφει στην Κύπρο, για 3 μοναδικές παραστάσεις stand up comedy!
Μετά το «Ό,τι πολυτιμότερο έχω», την πρώτη της σόλο stand-up comedy παράσταση, επιστρέφει με την πιο σκοτεινή, εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έγραψε μέχρι σήμερα, την "Κουβέρτα"!
Τα βάζει με τους ομοφοβικούς, τους σεξιστές και τις ηλίθιες συμβουλές στις γυναίκες για το πώς να μη πέσουν θύματα βιασμού. Γλεντάει τη NASA που ψάχνει κωμικούς για το διάστημα και τους γιατρούς που την εγχείρησαν. Έχει τη λύση για να γλιτώνει κάθε τσακωμό και μία κουβέρτα παραμάσχαλα για να γλιτώνει απ’ όλα τα υπόλοιπα.
Επιχειρεί να μετουσιώσει τις πιο σκοτεινές ιστορίες της ζωής της σε γέλιο και με τον τρόπο αυτό να αποδείξει ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αστεία και πως ο πιο αποτελεσματικός δρόμος για την κάθαρση, δεν είναι μέσω της τραγωδίας, αλλά μέσω της κωμωδίας.
Πληροφορίες παραστάσεων:
Τιμή εισιτηρίου: €12 Προπώληση εισιτηρίων: ACS Couriers & www.tickethour.com.cy
Λεμεσός – Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021. Ώρα: 21:00
Χώρος: Ravens Music Hall
Λάρνακα – Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021. Ώρα: 21:00
Χώρος: Θέατρο «Γιώργος Λυκούργος»
Λευκωσία – Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021. Ώρα: 21:00
Χώρος: Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας
Μέτρα ασφαλείας κατά του covid-19
- Για την είσοδο στην παράσταση στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την πρώτη δόση, ή αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης εάν νόσησαν τους τελευταίους έξι μήνες.
- Άτομα ηλικίας μεταξύ 12-15 ετών μπορούν να εισέλθουν στην παράσταση στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας μόνο με αρνητικό τεστ (rapid ή pcr) 72 ωρών (safe pass). Τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να εισέλθουν χωρίς τεστ, συστήνετε όμως έντονα όπως υποβληθούν σε τεστ 72 ώρες πριν την παράσταση.
- Σημειώνεται πως όσο αφορά τις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου σε Λεμεσό και Λάρνακα αντίστοιχα, θα επιτρέπεται η είσοδος και με την προσκόμιση αρνητικού τεστ (rapid ή pcr).
Τονίζεται ότι στους χώρους των παραστάσεων θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 από τους διοργανωτές της παράστασης.
Σχετικά
Μια βραδιά κυπριακής παράδοσης στήνεται στην Πύλα
Ζωντανή μουσική, τραγούδι και παραδοσιακοί χοροί στο προαύλιο της Παναγίας Ασπροβουνιώτισσας
Μια διήμερη γιορτή κυπριακής παράδοσης στήνεται στη Λάνια
Παραδοσιακές γεύσεις, τοπικά προϊόντα, χειροτεχνίες, μουσική και χορός μάς περιμένουν με ελεύθερη είσοδο.
To πιο "δυνατό" retro party θα στηθεί κάτω από την ντισκομπάλα
Μαζί με την ντισκομπάλα, γυρίζουμε και εμείς σε περασμένες και πάντα μαγικές δεκαετίες.
Περσείδες: 7 ξεχωριστά σημεία της Κύπρου για να παρατηρήσεις τους διάττοντες αστέρες
Το πιο εντυπωσιακό ουράνιο θέαμα του Αυγούστου πλησιάζει
Καλοκαίρι στο χωριό: Σινεμά, συναυλίες, φεστιβάλ και βραδιές τόμπολας σε 40 ορεινά χωριά μας
Κάνουμε check in σε 40 χωριά της Κύπρου, για μοναδικές καλοκαιρινές εκδηλώσεις
O Άγιος Δημήτριος Μαραθάσας έφτιαξε καλοκαιρινό πρόγραμμα
Γιατί ο Αύγουστος στο χωριό είναι αλλιώς...
Η Λεμύθου μάς περιμένει για ένα καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις
Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων η χχοροεσπερίδα με τη Σάσα Μπάστα
Ο Άγιος Θεόδωρος Πιτσιλιάς σε περιμένει για καλοκαίρι στο χωριό
Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους
Και το φετινό καλοκαίρι, θα πάμε Μουτουλλά
Το χωριό έφτιαξε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και μας περιμένει
Όλα όσα μας περιμένουν τις επόμενες μέρες σε Κάμπο τζιαι η Τσακκίστρα
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Week Agenda: 17 εκδηλώσεις που αξίζει να ζήσεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, παραστάσεις και ξεχωριστές δράσεις μάς βγάζουν από το σπίτι
Ένα ξεχωριστό event για να παρατηρήσεις τις Περσείδες στην Κύπρο
Μια μαγική βραδιά κάτω από τα αστέρια στη Riverland Bio Farm