Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2021
H κορυφαία μουσική εκδήλωση στην Κύπρο επιστρέφει, μετά την περσινή απουσία λόγω της πανδημίας και είμαστε ενθουσιασμένοι! Η μουσική πάντα δημιουργούσε τις γέφυρες για να ενώνονται οι άνθρωποι ακόμα και μέσα από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Πάμε λοιπόν να την γιορτάσουμε ξανά!
O μουσικός θεσμός που έχει πια καθιερωθεί, τα SUPER MUSIC AWARDS 2021 έρχονται μαζί με τον Μεγάλο Χορηγό τους, την εταιρία Κωτσόβολος, κορυφαίο προορισμό τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ελλάδα, που πρόσφατα εισήλθε και στην Κυπριακή αγορά.
Στόχος το νέο ραντεβού να είναι και πάλι ένα φαντασμαγορικό σόου με εντυπωσιακά live acts, μοναδικές στιγμές και εκπλήξεις.
Οι δημοφιλέστεροι καλλιτέχνες της Ελληνικής δισκογραφίας θα είναι υποψήφιοι σε 12 διαφορετικές κατηγορίες στη ψηφοφορία που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες.
Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.
Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
Με δυο υπερσύγχρονα φυσικά καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.cy και ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο, η Κωτσόβολος μας καλωσορίζει σε ένα πλούσιο κόσμο γεμάτο ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, με ό,τι νεότερο υπάρχει στην τεχνολογία, αλλά και σε έναν ολοκληρωμένο κόσμο υπηρεσιών, για να βρίσκεις πάντα αυτό που θέλεις, με τον τρόπο που επιθυμείς, εύκολα, γρήγορα και απλά. Η Κωτσόβολος είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής με ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, με 93 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα kotsovolos.gr, και ένα άρτια καταρτισμένο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών.
Σχετικά
Ο σπουδαίος Γιώργος Μαργαρίτης, συναντά στην Κύπρο τον γιο του, Κωνσταντίνο Μαργαρίτη
Μαζί τους στη σκηνή θα είναι οι Μαρία Ανδρέου, Γιώτα Χρίστου και Φοίβος Σταύρου
«Πώς να Σωπάσω»: Γιάννης Κρητικός και Πέτρος Κουλουμής μαζί στη σκηνή
Μια ιδιαίτερη συνάντηση δύο σημαντικών φωνών της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής
Commandaria Orchestra & Friends στο Κυπριακό Οινομουσείο
Σειρά συναυλιών μουσικής δωματίου, με τη διακεκριμένη Κύπρια πιανίστρια Σταυρούλα Θωμά
Μια ανατρεπτική συναυλία στην Κύπρο, με τον Χρήστο Θηβαίο και 200 κιθάρες!
Με κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του, καθώς και τραγούδια που αγαπά των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Λοΐζου, Δ. Λάγιου, Θ. Μικρούτσικου κ.ά.
Οι Bon Jovi ανακοίνωσαν περιοδεία μετά από τρία χρόνια απουσίας
Ο Jon Bon Jovi επιστρέφει στις περιοδείες, έπειτα από τρία χρόνια πολύ περιορισμένων εμφανίσεων λόγω επέμβασης στις φωνητικές του χορδές
Eurovision 2026: Το ΡΙΚ απαντά στις φήμες και ξεκινά τη διαδικασία επιλογής της κυπριακής συμμετοχής
Η Κύπρος μπαίνει δυναμικά στον 70ό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision — η επίσημη ανακοίνωση έρχεται σύντομα!
Ο καινοτόμος πιανίστας Julian Chan για πρώτη φορά στην Κύπρο
Ένα σπάνιο πρόγραμμα έντονης λυρικότητας και τεχνικής δεξιοτεχνίας, με έργα των Σοπέν, Μπάρτοκ, Λιστ, Σούμπερτ και Έρλ Γουάιλντ
«Το Κοντσέρτο»: Μια μαγευτική φθινοπωρινή συναυλίαμε ήχους Μεσογείου και Λατινικής Αμερικής
Υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σάββα Χριστοδούλου
«Μια φορά θυμάμαι»: Αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό με τον Σταύρο Κωνσταντίνου
Μια μουσική βραδιά γεμάτη συγκίνηση και διαχρονικά τραγούδια