28 October-3 November 2021
Κινηματογράφος

The Croods: A New Age

Η οικογένεια των Croods επιστρέφει!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Croods έχουν επιβιώσει από αρκετούς κινδύνους και καταστροφές, από φτερωτά  προϊστορικά θηρία μέχρι το τέλος του κόσμου, όμως τώρα θα αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση: μια αντίπαλη οικογένεια. 

Οι Croods χρειάζονται ένα νέο μέρος για να ζήσουν. Έτσι λοιπόν η προϊστορική οικογένεια ξεκινάει την αναζήτηση μιας ασφαλέστερης περιοχής που θα αποτελεί το σπιτικό της. Όταν ανακαλύπτουν ένα ειδυλλιακό, περιφραγμένο παράδεισο που καλύπτει όλες τους τις ανάγκες, πιστεύουν ότι όλα τα προβλήματά τους βρήκαν τη λύση τους… εκτός από μια λεπτομέρεια. Μια άλλη οικογένεια κατοικεί ήδη εκεί: Οι Προχώβιοι. 

Οι Προχώβιοι (στο "προχώ" δώστε βάση) – με τα δεντρόσπιτά τους, τις απίθανες ανακαλύψεις τους και τα αρδευόμενα στρέμματα με φρέσκα προϊόντα – είναι λίγο πιο εξελιγμένοι από τους Croods. Όταν λοιπόν υποδέχονται τους Croods σαν τους πρώτους μουσαφίρηδες, οι εντάσεις δεν θα αργήσουν να φανούν ανάμεσα στην οικογένεια των σπηλαίων και στη μοντέρνα φαμίλια. 

Τη στιγμή που όλα μοιάζουν χαμένα, μια νέα απειλή θα βάλει τις δυο οικογένειες σε μια επική περιπέτεια έξω από την ασφάλεια του κόσμου τους, και θα τις αναγκάσει να αποδεχθούν τις διαφορές τους, να αντλήσουν δύναμη και να επιδιώξουν ένα κοινό μέλλον. 

Η λατρεμένη νεάτερνταλ οικογένεια επιστρέφει μετά την παρθενική τους εμφάνιση το 2013 και πλέον φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στην ανθρώπινη εξέλιξη! Η ταινία κινουμένων σχεδίων "The Croods: A New Age" θα προβληθεί τόσο στα αγγλικά με τους Ryan Reynolds, Nicolas Cage και Emma Stone να δανείζουν τις φωνές τους στους αγαπημένους χαρακτήρες, όσο και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. 

 

 

ΣΚ 14.45

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close