Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2021
Το Round Table 7 Πάφου με την υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας παρουσιάζουν τον Λούη Πατσαλίδη μαζί με τους Τεύκρο Νεοκλέους και Μαριλένα Χαραλαμπίδου, σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι – αφιέρωμα στο σατιρικό τραγούδι!
Κυριακή, 10 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, το ΧΟΒΟΛΗ Καφεποτείον, σε συνεργασία με το Ανεράδα Café – Bar, φιλοξενούν το Λούη, τον Τεύκρο, τη Μαριλένα και την μπάντα τους σε μια μοναδική παράσταση!
Αναγνωρισμένοι συνθέτες, στιχουργοί και ερμηνευτές όπως οι Γιάννης Μαρκόπουλος, Γιάννης Λογοθέτης, Θέμης Ανδρεάδης, Λουκιανός Κηλαηδόνης, Γιάννης Μηλιώκας, Τζίμης Πανούσης, Χάρρυ Κλυνν, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Ζαμπέτας, Λάκης Παπαδόπουλος κ.α που έδωσαν τα σημαντικότερα δείγματα αυτού του είδους τραγουδιού και μουσικής, ξανατραγουδιούνται προσφέροντας στο κοινό μια τεράστια γκάμα θεμάτων, ρυθμού και μελωδίας!
Τα καθαρά έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τη στήριξη του φιλανθρωπικού ταμείου του Round Table 7 Πάφου (Αρ. Εράνου 37/2021)
Τιμή εισόδου €10 (επιπλέον ελάχιστη κατανάλωση €10)
Κρατήσεις & εισιτήρια: 99485199
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η κράτηση θα επιβεβαιώνεται με την αγορά των εισιτηρίων μέχρι την Τετάρτη, 6/10.
Σχετικά


O Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει Κύπρο για το “BEST OFF” Final Tour
Για τρεις παραστάσεις με τα καλύτερα κείμενά του

Θεατρικό αναλόγιο - αφιέρωμα σε Τεύκρο Ανθία και Θεοδόση Πιερίδη
Από το θέατρο Αντίλογος, σε σκηνοθεσία Νεοκλή Νεοκλέους

H Χριστιάνα Αρτεμίου και η Χριστίνα Αργύρη επιστρέφουν με νέα σάτιρα
Αιχμηρό χιούμορ και κλαυσίγελο μέχρι τελικής πτώσης

Το έργο "Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του του Γιώργου Καπουτζίδη" πάει περιοδεία
Περιοδεία σε Πάφο, Λάρνακα και Λεμεσό

Η σκιά στη βιτρίνα έρχεται στο Θέατρο ένα
Δραματουργική επεξεργασία από τη συλλογή διηγημάτων της Δήμητρας Μήττα, Στο δόξα πατρί.

Αλλαγή ώρας για την παράσταση "Ο μολυβένιος στρατιώτης"
Αλλαγή ώρας για την παράσταση της Κυριακής

Μία "Χριστουγεννιάτικη ιστορία" στο θέατρο Ένα
Η ιστορία του πιο διάσημου τσιγκούνη του κόσμου... ζωντανεύει στο θέατρο ένα, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή!

Μετά το kazanτί, θα παίξουμε tombολα
Διαδραστική παράσταση σε μορφή παιχνιδιού ή αλλιώς ένα κοινωνικό πείραμα από την ομάδα Γιασεμίν


Ο ΘΟΚ καλεί σε ακρόαση εύσωμους άντρες επαγγελματίες ηθοποιούς
Ακροάσεις για την παραγωγή του ΘΟΚ "Κι αν είμαι χοντρός;" της Ζωής Αποστολίδου

Γουρουνιάσματα: Το πρωτότυπο μιούζικαλ που άφησε εποχή, επιστρέφει
Για ένα γιορτινό τριήμερο!