Δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2021
Το φθινόπωρο είναι η εποχή που οι κολοκύθες αφθονούν και οι αρχές Οκτωβρίου είναι ο ιδανικός χρόνος για να σκεφτείς για τη ζωγραφική διακοσμητικές κολοκύθες (ή αλλιώς πλούμισμα των κολοτζιών κατά την κυπριακή γλώσσα).
Εξ ου κι εμείς σήμερα σού προτείνουμε να μας ακολουθήσεις στην εκδήλωση "Από νεροκολοκύθα σε φωλιά!". Το εργαστήρι θα αναλάβει να μας καθοδηγήσει η Παυλίνα Πλάτωνος, η οποία αφήνει για λίγο την αρχιτεκτονική και τη σαπουνοποιία και μας μιλά για αυτό το παραδοσιακό φυτό που λέγεται νεροκολοκύθα ή ‘νεροκολοτζιά’, μας βοηθά να το μετατρέψουμε σε φωλιά πουλιού και να το διακοσμήσουμε με τα αγαπημένα μας χρώματα!
Αυτό το παιδικό εργαστήρι δημιουργικότητας είναι μια μοναδική εμπειρία για παιδιά από 6 μέχρι 15 χρόνων, για να ανακαλύψουν πως ένα μικρό σποράκι μπορεί να προσφέρει στέγη σε μια ολόκληρη οικογένεια πουλιών. Δείχνουμε με έμπρακτο τρόπο πως η επαναχρησιμοποίηση φυσικών υλικών είναι κάτι εύκολο, διασκεδαστικό αλλά και χρήσιμο!
Πάμε λοιπόν να δώσουμε ξανά ζωή στις νεροκολοκύθες και να τις μετατρέψουμε σε φωλιές πουλιών για την αυλή ή το μπαλκόνι μας!
>> Σάββατο 9 ΟΚτωβρίου, NatureMe - Handmade cosmetics, Λύμπια, Λευκωσία, 09.00-12.00.
Μόνο με δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 70002828. Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.
Κόστος συμμετοχής €20 για κάθε παιδί και ειδική τιμή για αδέλφια €15 για κάθε παιδί.
Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται όλα τα υλικά: Νεροκολοκύθα, μπογιές, σπόροι για να φυτέψετε τη δική σας νεροκολοκύθα στο σπίτι και υγιεινό σνακ!
Για παιδιά από 6 χρόνων μέχρι 15 χρόνων που έχουν στην κατοχή τους safepass.
Σχετικά

Η Στασικράτους υποδέχεται το πιο φαντασμαγορικό γεγονός της χρονιάς
Το STASIKRATOUS CHRISTMAS MARKET φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στις καρδιές μας

Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Αλάμπρα!
Με χριστουγεννιάτικη αγορά, δωρεάν γάλα, κυνήγι θησαυρού, μουσική και άλλα

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κοκκινοτριμιθιά
Με μουσική, μασκότ, face painting και γλυκά

Ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο χωριό που αξίζει να επισκεφτείς
Με εργαστήρια, παιχνίδια, escape room, συναυλία, τόμπολα και άλλα πολλά!

Ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ θα στηθεί στο χωριό
Μετράμε ήδη αντίστροφα για τα Χριστούγεννα!

Ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο χωριό στην ορεινή Λευκωσία
Με αγορά, παιχνίδια, φαγητό και ποτό!

Xριστουγεννιάτικο χωριό με ζεστή σοκολάτα, μασκότ και πυροτεχνήματα, στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας
Όσα θα απολαύσεις

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στo Kαλό Χωριό Λάρνακας
Με μασκότες, θέατρο, παζαράκι και άλλα



Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου με τρενάκι, γλυκά και κρασί στην επαρχία
Mε όλη την οικογένεια
