News , Guide

Τριπλή "συμμαχία" για μια Κύπρο πιο καθαρή

Η εκστρατεία καθαρισμού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2021

H στοιχηματική εταιρεία "Parimatch" ένωσε τις δυνάμεις με την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη Λεμεσού και με τη βοήθεια της περιβαλλοντικής οργάνωσης "Save Your Hood", πραγματοποίησαν εκστρατεία καθαρισμού στον παραλιακό της Λεμεσού, συμβάλλοντας στο να γίνει η Κύπρος μας λίγο πιο καθαρή! 

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για τον Άρη Λεμεσού και την διεθνή στοιχηματική εταιρεία Parimatch. Οι δύο εταιρείες επέλεξαν αντί της κλασσικής δημοσιογραφικής διάσκεψης να διοργανώσουν εκδήλωση καθαρισμού με τη συνεισφορά της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Save Your Hood”. Με την δράση αυτή έστειλαν ηχηρό μήνυμα για σεβασμό και προστασία του περιβάλλοντος με σκοπό την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού για την μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη Λεμεσού, υπάλληλοι της εταιρείας Αρης, υπάλληλοι της εταιρείας Parimatch καθώς και εθελοντές της ομάδας “Save Your Hood”.

Η Parimatch, η διεθνής τεχνολογική στοιχηματική εταιρεία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη Λεμεσού και τίμησαν τη συνεργασία τους με μια διαφορετική εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στον παραλιακό της Λεμεσού. 

Η Parimatch είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζεται με τον φιλόδοξο Άρη Λεμεσού και προσδοκεί αυτή να είναι η αρχή για μια λαμπρή πορεία της ομάδας και μια μακρά εποικοδομητική συνεργασία. Οι δύο πλευρές έφτασαν πρόσφατα σε συμφωνία και έτσι τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, η κορυφαία διεθνής εταιρεία διαδικτυακών στοιχημάτων θα αποτελεί τον Μέγα Χορηγό του Άρη Λεμεσού. 

Η Parimatch πιστεύει στο νέο ξεκίνημα της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” και αναμένει πως μαζί μπορούν να πετύχουν πολλά! Η ομάδα του Άρη έχει θέσει πλέον πολύ ψηλά τον πήχη, κάτι που ταυτίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία της Parimatch.


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close