Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2021
Το εστιατόριο του γνωστού Τούρκου σεφ Salt Bae στο Λονδίνο προσλαμβάνει σεφ, μα το ωρομίσθιο απέχει πολύ από τις εξωφρενικές τιμές που χρεώνει για τα φαγητά που σερβίρει (μεταξύ των οποίων και μπριζόλες των 1.450 λιρών).
Το Nusr-Et Steakhouse στο Νάιτσμπριτζ του Λονδίνου ανήκει στον Νουσρέτ Γκοκτσέ, γνωστό ευρύτερα ως «Salt Bae», που έγινε ευρύτερα διάσημος το 2017, λόγω του τρόπου με τον οποίο αλάτιζε το κρέας, την εξεζητημένη εμφάνισή του και διάφορες άλλες φιγούρες και θεατρινισμούς με τις οποίες συνόδευε τις δραστηριότητές του.
Η σχετική αγγελία στο Caterer.com παρατίθεται σε δημοσίευμα της Daily Mail. Όπως σημειώνεται, προσφέρονται 12- 13,50 λίρες την ώρα, συν τα φιλοδωρήματα, για έναν έμπειρο Chef de Partie, που «θα δουλεύει με κάποια από τα καλύτερα συστατικά από το Ηνωμένο Βασίλειο και το Εξωτερικό, σε ένα από τα πιο διάσημα μπριζολάδικα στον κόσμο».
Ο μισθός χαρακτηρίζεται ως «πολύ ανταγωνιστικός» και προσφέρονται «εξαιρετικές ευκαιρίες για παγκόσμια καριέρα».
Λογαριασμοί από το εστιατόριο του Salt Bae στο Λονδίνο έχουν κυκλοφορήσει online τον τελευταίο καιρό, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από πολλούς χρήστες, Βρετανούς και μη. Κριτικοί και «foodies» έχουν αναφερθεί αποδοκιμαστικά σε αυτό, με τον Τζέι Ρέινερ του Guardian να αγοράζει ένα κεμπάπ των 8.50 λιρών από φαστφουντάδικο για να το φάει έξω από το εστιατόριο του Τούρκου σεφ. Επίσης, εξαιρετικά σκληρή, τόσο για την ποιότητα του φαγητού όσο και της πελατείας, ήταν κριτική του Τζίμι Φαμουρέουα της Evening Standard- ενώ έχουν υπάρξει καταγγελίες για διαγραφή κακών κριτικών online.
Ο 38χρονος σεφ έχει 17 εστιατόρια στην αλυσίδα του και πολλούς celebrities μεταξύ των θαμώνων τους. Το εστιατόριό του στο Λονδίνο άνοιξε τον Οκτώβριο.
Σχετικά
Tα νέα FITNESS® Granola σού δίνουν τον πιο τραγανό λόγο για να ανυπομονείς για το πρωινό σου!
Νέα δημητριακά FITNESS® Granola: Απολαυστικό και θρεπτικό πρωινό!
Στο ολοκαίνουριο μοντέρνο καφέ της Λευκωσίας πρέπει να πας
Η Kawacom’s παρουσιάζει το 28ο κατάστημά της στο Στρόβολο και το πρώτο sitting concept της αλυσίδας
Διάσημο εστιατόριο μετακομίζει στην ορεινή Λεμεσό (μόνο για μία μέρα)!
Το Salt & Fire παρουσιάζει το “Awakening Vol. 3” σε συνεργασία με το Οινοποιείο Τσιάκκας
Δοκιμάσαμε τα ανανεωμένα πιάτα του βραβευμένου Ταβερνείου Το Ιστορικόν
Ένα στέκι που μας κάνει να επιστρέφουμε ξανά και ξανά
Vetrina: Ένα διαχρονικό ταξίδι στο μεσογειακό πνεύμα της γαστρονομίας
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection Hotel, ιδιοκτησία της MHV, ανακοινώνει και επίσημα την άφιξη του ολοκαίνουριου, dine, wine & deli Vetrina
O Chef της Χρονιάς 2025 μάς στρώνει (εκλεπτυσμένο) σαρακοστιανό τραπέζι με θέα τη θάλασσα
Καθαρά Δευτέρα στο NEREA by AMARA: Ένα δημιουργικό σαρακοστιανό γεύμα με θέα τη θάλασσα
Η Kawacom’s παρουσιάζει το 28ο κατάστημά της στο Στρόβολο και το πρώτο sitting concept της αλυσίδας
Το νέο Kawacom’s στεγάζεται στο Karyatides Building, στην οδό Αθηνών 176
Οριστικά κλειστό δημοφιλές και ιστορικό παραλιακό στέκι του νησιού
Μετά από 20 χρόνια λειτουργίας ολοκληρώνει το κύκλο του
22 νόστιμες διευθύνσεις για απολαυστική ταχινόπιτα την Καθαρά Δευτέρα και τις νηστείες
Εδώ θα βρεις τις πιο νόστιμες ταχινόπιτες
Πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουριο Nomad Bread & Coffee που άνοιξε σήμερα τις πόρτες του
Η Λεμεσός μόλις απέκτησε ένα ακόμα Nomad Bread Coffee, το τέταρτο στην πόλη
10+1 εστιατόρια με πλούσιο μπουφέ, για Καθαρά Δευτέρα στο βουνό
Mε πλούσιους μπουφέδες που περιλαμβάνουν νηστήσιμα ορεκτικά, λαχταριστά μαγειρευτά και εκλεκτά θαλασσινά σχάρας
7 artisan bakeries του νησιού για τις λαγάνες της Καθαράς Δευτέρας
Οι πιο μυρωδάτες, προζυμένιες και δημιουργικές λαγάνες που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος