Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου 2014
Ο Δήμαρχος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου σας προσκαλούν σε εκδήλωση με την ευκαιρία της Εορτής των Γραμμάτων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καλωσόρισμα από τη Βιβλιοθηκονόμο, Δέσπω Μασούρεκκου, χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Στροβόλου, Δρα Λάζαρο Σ Σαββίδη και ομιλία από τον τέως Πρώτο Λειτουργό Εκπαίδευσης, Στέλιο Χαραλάμπους, με θέμα: "Η Συμβολή των Τριών Ιεραρχών στη σύγχρονη Παιδαγωγική". Επίσης, απαγγελίες ποιημάτων για τους τρεις Ιεράρχες από τις μαθήτριες του Λυκείου Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου, Δέσποινα Ματσεντίδου και Αντιγόνη Αυγουστή, απονομή τιμητικών πλακετών σε τακτικούς αναγνώστες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και σύντομο μουσικό πρόγραμμα με την καθηγήτρια Μουσικής Άννη Τριλλίδου Σάντη. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Δέσπω Μασούρεκκου.
-
Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου
24 Ιανουαρίου 2014
Σχετικά
Πανσέληνος, γεύσεις και δημιουργία στο πρώτο «Full Moon Market» της Λάρνακας
Δύο καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες τοπικές δημιουργίες, street food, cocktails, μουσική και οικογενειακές δραστηριότητες έρχονται στο Forest Beach, στον δρόμο Δεκέλειας
Week Agenda: 20 υπέροχες καλοκαιρινές προτάσεις για αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, μουσική, θερινό σινεμά, φεστιβάλ και συναυλίες έρχονται για να μας δροσίσουν τις μέρες που έρχονται στο νησί
Η κυπριακή παράδοση ζωντανεύει στην Κάτω Πάφο
Τέσσερις καλοκαιρινές Κυριακές με παραδοσιακούς χορούς και μουσική, στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Παράδοση» του Δήμου Πάφου.
Ο Άγιος Ιωάννης Πιτσιλιάς έφτιαξε πρόγραμμα για το καλοκαίρι
Ο Πολιτιστικός Αύγουστος επιστρέφει στο χωριό, με έναν μήνα γεμάτο εκδηλώσεις
Αποστολία Ζώη, Κωνσταντίνος Σερέτης και Κλεοπάτρα Τομπάζου τραγουδούν στο χωριό
Μαζί τους το Asmation Band Experienece
Το πιο κεφάτο Retro Party του καλοκαιριού έρχεται στην Πιτσιλιά
Μια βραδιά γεμάτη διαχρονικές επιτυχίες, χορό και καλοκαιρινή διάθεση.
Οι Sooshi Mango έρχονται στην Λευκωσία με το “The Home Made World Tour”
Το χιούμορ τους μιλά για οικογένειες, συνήθειες, κουζίνες, γειτονιές, υπερβολές και όλα εκείνα τα μικρά στοιχεία που κάνουν την καθημερινή ζωή αστεία
9 πολύ καλοί λόγοι για να πας στο Κοιλάνι την Κυριακή
Έχουμε πολύ καλούς λόγους για να πάμε στο Κοιλάνι την Κυριακή
Weekend Agenda: 35 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιούλη
Μουσική, θέατρο, φεστιβάλ και καλοκαιρινές εξορμήσεις γεμίζουν την πρώτη μεγάλη έξοδο του μήνα
Στο Άρσος μαθαίνουμε να φτιάχνουμε παλουζέ, σουτζιούκκο και κουλουρούθκια με έψημα
Δωρεάν βιωματικά εργαστήρια κυπριακής γαστρονομικής παράδοσης ξεκινούν την Κυριακή 12 Ιουλίου, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να μάθουν, να δημιουργήσουν και να γευτούν.
Η Κυπερούντα ζει το πιο γεμάτο πολιτιστικό καλοκαίρι της χρονιάς – Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Από μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις μέχρι φεστιβάλ, πανηγύρια, αστρονομικές βραδιές και το 22ο Φεστιβάλ Μήλου, η Κυπερούντα υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τον Οκτώβριο.
Η κυπριακή παράδοση ζωντανεύει στην Αραδίππου με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι
Ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «Νομάδες», παραδοσιακοί χοροί, αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και το αγαπημένο έθιμο του «τριψίματος του πιπεριού» συνθέτουν μια γιορτή αφιερωμένη στην πολιτιστική μας κληρονομιά.