Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για παραδοσιακή πίτσα, κάτω από την κληματαριά, στο χωριό Άλωνα!

Αυθεντική παραδοσιακή πίτσα και σε τρεις αυθεντικές εκδοχές

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2020

Για τον Μάριο, σας έχουμε ξαναπεί πολύ πρόσφατα.

Ο Μάριος, άφησε τις κουζίνες δημοφιλών εστιατορίων της Λεμεσού, μετακόμισε στο χωριό Άλωνα, ανέλαβε το ΑΠΟΑ καφεστιατόριο στην ΆΛΩΝΑ και κάνει εξαιρετική δουλειά. 

Eδώ πέρα από καλό Artiganale παγωτό, άρχισαν να παρασκευάζουν αυθεντική παραδοσιακή ιταλική πίτσα η οποία θα είναι διαθέσιμη καθημερινά πάντα φτιαγμένη με φρέσκια παραδοσιακή ιταλική ζύμη!

Η πίτσα θα προσφέρεται ίσως στην πιο προσιτή τιμή για αυθεντική παραδοσιακή πίτσα και σε τρεις αυθεντικές εκδοχές special, pepperoni και Μαργαρίτα, με 4 είδη τυριών (quattro cheese) στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η γνήσια ιταλική μοτσαρέλα.

"Φέρνουμε τη συνταγή καθώς και την τεχνογνωσία κατευθείαν από τη Νάπολη της Ιταλίας όπου έκανε την εμφάνισή της το 16ο αιώνα, παρασκευάζοντας την παραδοσιακή ζύμη αλλά και την αυθεντική σάλτσα Ναπολιτάνα την οποίαν επίσης παρασκευάζουμε από το μηδέν εδώ".

Η πίτσα έχει standard size 32 cm που δίνει 8 κομμάτια ικανοποιητικά για δύο άτομα, και τα τρία είδη είναι τα ακόλουθα:

1. Πίτσα μαργαρίτα αποτελείται από την παραδοσιακή ζύμη την αυθεντική σάλτσα Ναπολιτάνα το μείγμα quattro cheese φρέσκια ντομάτα και ρίγανη, η τιμή της είναι στα 7 ευρώ

2. Πίτσα πεπερόνι αποτελείται από την παραδοσιακή ζύμη και την αυθεντική σάλτσα Ναπολιτάνα το μείγμα quattro cheese πεπερόνι και πάπρικα η τιμή της είναι στα 8 ευρώ

3. Πίτσα special αποτελείται από την παραδοσιακή ζύμη και την αυθεντική σάλτσα Ναπολιτάνα το μείγμα quattro cheese φρέσκια ντομάτα πιπεριά μανιτάρια Χαμ 10 ευρώ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close