Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ένα μπαράκι τέλειο και στυλάτο για να βγεις τις γιορτές

Πάμε για φοβερά κοκτέιλ, φαγητό και μουσική στο κέντρο της Πάφου

Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2021

Μερικά μπαράκια σε αυτό το νησί μυρίζουν περισσότερο Χριστούγεννα, έχουν ανεβασμένους ρυθμούς, εξαιρετικά κοκτέιλ και ένα μενού που θα συνοδεύσει ιδανικά το ποτό σου.

Γι' αυτό κι μείς σε στέλνουμε εκεί.

Με το που πατήσεις λοιπόν πόδι στο Mr. Tippler Cocktail Bar θα μείνεις άφωνος από το σκηνικό στο οποίο γράφονται οι πιο δυνατές ιστορίες διασκέδασης των κατοίκων της Πάφου και όχι μόνο. Ένα μπαράκι, με φωτισμό που δημιουργεί το κλίμα σκηνικού κινηματογραφικής ταινίας και custom made ποτήρια! Ένας χώρος που το design, η ατμόσφαιρα και η αίσθηση που αφήνει είναι ιδιαίτερα και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα…. Θα σταθείς και θα διαβάσεις το απόφθεγμα που τοποθετήθηκε με neon light στα τουβλάκια του κτιρίου. Το σύνθημα είναι ένα και σε προστάζει να πιεις! «Τo drink is human, to drink well is divine». 

Μάλιστα, το Mr Tippler όχι μόνο έφτιαξε πρόγραμμα για τις γιορτές αλλά ανανέωσε και το μενού με τα φαγητά του, λανσάροντας το Civilized Mess. Ακολουθώντας πλέον μία νέα προσέγγιση στο φαγητό, οι άνθρωποι του μαγαζιού, έχουν στόχο να σου προσφέρουν μια διαφορετική γευστική εμπειρία, πάντα σε συνδυασμό με τα signature cocktails τους! 

Δες πιο κάτω το πρόγραμμα... και τα λέμε εκεί! 

(99 950993) Κώστα Γεωργίου 3, Πάφος. 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close